@SUBAGAZI: nie, ty sugerujesz że oni poszli walczyć za nas a nie że my na tym korzystamy, jestem pewny że gdyby to nie chodziło o ich ojczyznę tylko o nas to ci czterech miałoby w sumie osiem nóg, i ok bo nikt nie wymaga od nich zeby walczyli za inny naród
@bombastick: jest i wielki bohater, tylko gdy zaproponwałem ci kiedyś deal że jak ty wpłacisz na leczenie zgwałconej Białorusinki to i ja włacę to uciekłeś bez odpowiedzi jak tchórz, ale nie ma się co dziwić jak ktoś jest gołodupcem
@Brzydka_Prawda: Weaponizacja migrantów na granicy białoruskiej, cyberataki na polską infrastrukturę cyfrową, pożary, za którymi stali agenci RUS/BY...to mało?
swoja droga szacun, oddali najlepsze lata zycia rowniez za nasza wolnosc i dobrobyt
@SUBAGAZI: LOL, oddali za swoją ojczyznę a nie za nas, a to że ktoś korzysta na tym że ktoś inny walczy to historia znana od wieków
@Ruskitroll123: no za was kacapów to na pewno nie
@SUBAGAZI: nie, ty sugerujesz że oni poszli walczyć za nas a nie że my na tym korzystamy, jestem pewny że gdyby to nie chodziło o ich ojczyznę tylko o nas to ci czterech miałoby w sumie osiem nóg, i ok bo nikt nie wymaga od nich zeby walczyli za inny naród
@bombastick: że ci się nie znudziło takie gadanie
Komentarz usunięty przez autora
@SUBAGAZI: za swoją
Komentarz usunięty przez autora
źródło: temp_file9187426459885304274
Pobierz#czarnyhumor
@SUBAGAZI: yyy co?
z tego co wiem to Polska nie prowadzi żadnej wojny w której musi posiłkować się najemnikami z innych krajów którzy walczą za naszą wolność i dobrobyt
z tego co wiem to wojna toczy się na Ukrainie o wolność i dobrobyt Ukrainy
@Brzydka_Prawda: Polska jest w stanie wojny hybrydowej z kacapami.
po Polsku proszę bo nie mam pojęcia co masz na myśli
cyberataki