Wpis z mikrobloga

@Podstarzaly_Mandalorianin: dzięki, to ma być jak najbardziej rekreacja - na razie chodzi o samo zobaczenie w ogóle jak to jest z zabawą rzutkami bez nastawiania się na jakiekolwiek sensowne rezultaty, stąd pytanie o to, co mam do dyspozycji. Jak się okaże, że fajniejsze niż dynamika, to będzie można myśleć o innym sprzęcie, ale na razie chodzi o przetestowanie i właśnie nie wiedziałam czy cokolwiek się tym zrobi.
  • Odpowiedz
  • 1
@kasiknocheinmal z raz do roku strzelam rzutki z pompki na zawodach- mam Remingtona 870 i żeby w ogóle coś trafić, to mnie sędzia ustawia na bunkrze, z którego wylatują rzutki. Wtedy udaje mi się zrobić że 3/10. Generalnie raczej dramat, bo na ruskiej strzelbie z czokami robię 7-8 że stanowiska parę metrów dalej.
  • Odpowiedz
@Ranger: nie ma, w innych modelach z tej serii podobno (wierząc specyfikacji ze sklepów) jest.
@jurii rzutki na zawodach to raczej pieśń przyszłości w moim wypadku, jeśli się spodoba. Zawody załatwiam po linii najmniejszego oporu, czyli dynamiką, przynajmniej wiadomo, że się trafi. W razie potrzeby będę szukać ruskiej strzelby :P ;)
@Podstarzaly_Mandalorianin będę mieć na uwadze, mniejsza szansa na zniechęcenie, bo będzie wiadomo czy kwestia braku czoka czy
  • Odpowiedz