Aktywne Wpisy
bugzer +207
Całe szczęści, że żyjemy w Polsce i te śmietniki mają sezon trwający tylko kilka miesięcy. Za te dawanie w p---e spod świateł i w--------e ludzi na ulicach nalezy im sie solidny c--j w dupe. Oni serio mysla, że to komus imponuja tak naprawdę kadzy ma ich za debili.
#motoryzacja #motocykle
#motoryzacja #motocykle
drobne_na_taryfe +11
Prawie dwie godziny przy garach w upale ale warto było. Czasem myślę, że niebieski sobie nie zasłużył na taką dziewczynę ( ͡° ᴥ ͡°) #gotujzwykopem #chwalesie #zwiazki
A kiedy w waszej rodzinie pojawił się pierwszy komputer?
#nostalgia #gry #atari #komputery
C64 ze stacją dyskietek więc na bogato. Pamiętam, że grałem wtedy w "No Mercy", "Double dragon". Pamiętam, że najwięcej czasu spędziłem grając w "Pirates". Miałem tez cartridge z syntezatorem mowy. Pamiętam, że jak się
@ryszard-kulesza: Cena komputera Atari 65 XE w momencie jego premiery w 1985 roku wynosiła około 129 dolarów w Stanach Zjednoczonych. Magnetofon kasetowy przeznaczony do komputera Atari, na przykład model Atari XC12, kosztował około 49 dolarów.
W 2000r. wujek wypożyczył nam "laptopa" z dosem, monochromatycznym czerwonym ekranem z zamiarem sprzedaży. Szybko jednak mu to zwróciliśmy bo po komunii ojciec dolozyl jeszcze trochę $ i kupił już współczesny nowy PC. Problem w tym że wówczas postęp w specyfikacji komputerów był szalony i komputer, który w momencie zakupu nie powalał specyfikacją po roku, dwóch nie nadawał się do wielu nowszych gierek. Celeron 2GHz, 256 RAM, 40GB, gforce