Aktywne Wpisy
Salido +259
Minął 13. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 9 wypadków śmiertelnych w których zginęło 10 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
87 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 9 wypadków śmiertelnych w których zginęło 10 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
87 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
Kadet20 +330
Ocieplanie wizerunku wjeżdża mocno :)
Od kilkunastu dni dosłownie strzela storkami na insta, postami na fejsbuniu jaka to z nich wspaniała para.
Do Robercika się tuli a w myślach bachata z Hiszpanem jest grana pewnie i inne szpagaty ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#lewandowska #lewandowski #zwiazki #heheszki #logikarozowychpaskow #przegryw
Od kilkunastu dni dosłownie strzela storkami na insta, postami na fejsbuniu jaka to z nich wspaniała para.
Do Robercika się tuli a w myślach bachata z Hiszpanem jest grana pewnie i inne szpagaty ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#lewandowska #lewandowski #zwiazki #heheszki #logikarozowychpaskow #przegryw
Ile płacicie opłat administracyjnych i za jaki metraż? To normalne, że może być np. 1000 złotych za 65 metrów? Dużo zabiera centralne ogrzewanie.
ale też mi się wydaje jakoś #!$%@? mało, rozumiałbym 700 złotych, ale nie 460
460 złotych za 70 metrów to chyba najniższe opłaty w Polsce by były
Więc nadal masz mało.
@karetpoker: jak wyżej - widziałeś kiedykolwiek czynsz bez mediów? Ja w nowym budownictwie nigdy
Swoją drogą to nawet zabawne jak silny macie mechanizm wyparcia, że na pewno czynsz nie może być tak niski, bo sami płacicie 3x więcej za mniejsze mieszkania xD
aha, bo ty tam nie mieszkasz jeszcze? bo widzę, że woda też mała
@francoisinho: No nie widziałem, ale nie ma sensu porównywanie razem z mediami (indywidualnymi), bo każdy ma inne zużycie. I media są raczej niezależne od wspólnoty/spółdzielni.
Twoje 246,79 (bez mediów) + 70 (za garaż) = 316,79, opłaty za garaż, administrację i za części wspólne to naprawdę bardzo
Cały poziom twojej wiedzy pokazuje to, że pytasz, czemu w kwietniu tak niskie opłaty za ogrzewanie, gdzie temperatura na zewnątrz w niektóre dni przekraczała 20 stopni xD
Dupa ci pęka z zazdrości i tyle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie płacicie za wywóz śmieci i fundusz remontowy?
A ogrzewanie płaci się w sezonie grzewczym, chyba że u was jest inaczej, ale na pewno nie ma żadnej zasady, że cały rok xD
@francoisinho: No tak u mnie był od początku. A po 5 latach wystartujecie z 0 na funduszu i myślisz, że wystarczy w razie czego?
Taaa. Za ogrzewanie płacisz równo cały rok i akurat te stawki, które masz, nie są aż takie niskie, jak sugerował @karetpoker.
A śmieci nadal przemilczane. :)