Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć, ojciec mojego narzeczonego buduje jemu (nam) dom. Naszym zadaniem jest ten dom wykończyć, podział kosztów pewnie około 50/50
Dom na 99% będzie przepisany na narzeczonego i nie będę miała do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 2/5/10 lat, raczej nie teraz.
Narzeczony mówi że chce się dogadać na wypadek gdybyśmy się rozstali, że się rozliczymy.
PYTANIE:
Cześć, ojciec mojego narzeczonego buduje jemu (nam) dom. Naszym zadaniem jest ten dom wykończyć, podział kosztów pewnie około 50/50
Dom na 99% będzie przepisany na narzeczonego i nie będę miała do niego praw. Przepisanie może się odbyć za 2/5/10 lat, raczej nie teraz.
Narzeczony mówi że chce się dogadać na wypadek gdybyśmy się rozstali, że się rozliczymy.
PYTANIE:

dran2 +49
Po 5 tygodniach dojrzewania domowe guanciale jest gotowe, czas na carbonarę ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gotujzwykopem #kuchniawloska
#gotujzwykopem #kuchniawloska
źródło: temp_file8525532072933045340
PobierzCzy dodajecie czosnek do carbonary?
- No pewnie! 54.5% (207)
- Nigdy! 45.5% (173)

Bulka kajzerka z almette plus 3 parowki z ketchupem to prawie 700 kcal, gdzie mam wyliczone ze na dzien mam spozywac 2000kcal.
A co was najbardziej zdziwilo jesli o kalorykę jakiegos produktu?
#dieta #jedzenie #odchudzanie #kulturystyka dla zasiegu
@Milo900: no chyba nie xD
Kajzerka (55g*297kcal Auchan) 165kcal, Almette dwie porcje (30g) to 76kcal. Trzy parówki drobiowe z tego opakowania to 242kcal: https://www.dine4fit.pl/produkty/parowki-z-filetem-kurczaka-premium-pikok
Razem 483kcal. Masz jeszcze miejsce żeby keczupu dolać, a najlepiej to kupić bułkę pełnoziarnistą żeby nie dostać wyrzutu glukozy. Warzywa jak dorzucisz to sobie pojesz a kcal mają
@Milo900: chyba owsianka z odtłuszczonym mlekiem - jedna porcja śniadaniowa czyli 200g górskich + 600g mleka to 1000 kcal, które „trzymają” bardzo krótko.