Wpis z mikrobloga

Mirki,
Wiem, że pytam o radę w internecie, ale może zechcielibyście podzielić się opinią.
Stoję przed wyborem miedzy dwoma mieszkaniami. Jedno od Archicomu na ulicy Bilzanowickiej – księże wielkie, drugie od Develi na ulicy Ślężnej.
Oba mają około 84 m2, układy mniej więcej mi pasują.
Na Bilzanowickiej mieszkanie parterowe z 100m2 ogrodkiem, Widok z okna na ogródki działkowe, 2 miejsca parkingowe – jedno podwójne w hali garażowej, drugie pojedyncze naziemne, 2 komórki lokatorskie 4 i 5 M2. Mieszkanie 10 minut pieszo do pętli tramwajowej na Księżu Małym.
Na Ślężnej mieszkanie narożne na 2 piętrze z balkonem 8m2, widok z balkonu na ścianę budynku w którym jest biedronka, z okien w sypialniach i salonu na ulicę Ślężną. Dwa niezależne miejsca parkingowe, a przy nich boksy jako komórki lokatorskie jeden 4 drugi 5 M2.
Generalnie jestem świadomy wad i zalet w obu przypadkach ale chyba potrzebuje jeszcze dyskusji z zewnątrz, o ile ktokolwiek ma ochotę się wypowiedzieć to z pewnością odwdzięczę się plusikiem

#wroclaw #nieruchomosci
  • 22
  • Odpowiedz
Weigla

@Darth_Gohan: i nie zapomnijmy że tam mnóstwo karetek jeździ, nocowałem u kolezanki kilka razy i to było najgorsze, a pewnie obok na ślężnej będzie podobnie

dziady na Ksiezu strasznie pala

@Darth_Gohan: to prawda, a w sąsiednich Radwanicach jest znacznie gorzej, tam dym tak gęsty że spada na ziemie i sunie po wałach w stronę ksieża :D
  • Odpowiedz
18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.