Wpis z mikrobloga

240 446 + 96 = 240 542

Pierwsza część Velo Dunajec zaliczona. Początek był w Zakopanem, co uważam za nieporozumienie, słaba nudna trasa, zdecydowanie lepiej zacząć w Nowym Targu. Okrazylismy też jezioro Czorsztyńskie, mega widoki i mega górki, jak na moją kasetę 30t i pierwszą jazdę po takich górkach. Za to zjazdy to magia, udało się dobić vmax 76kmh, dałoby radę więcej, ale przestrzeliłem zakręt i musiałem hamować. Jutro kierunek Nowy Sącz ◉⁠⁠◉

#rowerowyrownik #rower #szosa

Skrypt | Statystyki
chicken216 - 240 446 + 96 = 240 542

Pierwsza część Velo Dunajec zaliczona. Początek ...

źródło: 1000011240

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Początek był w Zakopanem, co uważam za nieporozumienie

@chicken216: chłop pojechał na 800mnpm na start żeby tego nie podjeżdżać i pisze coś o górkach. Na szczęście zreflektowałeś się tym Nowym Targiem, tyle że powinno się pojechać stamtąd do zakopca i dopiero wrócić. Wokół jeziora też przecież nie ma jakichś normalnych górek tylko wypierdki. Gratuluję vmax ale 76km/h to się robi na 500m z -10% na Roztoczu albo koło TPK gdzieś
pawlos10rs - >Początek był w Zakopanem, co uważam za nieporozumienie

@chicken216: ch...

źródło: IMG_20240528_182718

Pobierz
  • Odpowiedz
Kolega @chicken216 zrobił sobie fajna wycieczkę po górkach, taka jak mu pasuje i takim tempem jak mu pasuje ale musiał przyjść wykopek napinacz @pawlos10rs i się p-----------ć o górki, bo on ma, proszę pana, wincyj, stromiej i jak to tak można po płaskim... Weź ty Mariusz von Szan Kony siedź w tej swojej Australii czy gdzie tam jesteś.
  • Odpowiedz
Czekałem na was drodzy @MordimerMadderdin i @wikti010 , pięknie nam się Panowie przedstawili. Daleko mi do napinania się i obrażania użytkowników ale widzę, że dla was to codzienność. Stwierdziłem tylko fakt, że to nie jest górzysty teren. Najpierw zobaczcie jak klasyfikowane są etapy wielkich tourów, a później wróćcie z tymi swoimi kijami w dupie i pozamiatajcie kasztany, którymi nasraliście w wątku kolegi. Miotłę już wam pożyczę. Niech stracę, bo nic
pawlos10rs - Czekałem na was drodzy @MordimerMadderdin i @wikti010 , pięknie nam się ...

źródło: Zrzut ekranu 2024-05-30 130551

Pobierz
  • Odpowiedz
@pawlos10rs

Stwierdziłem tylko fakt, że to nie jest górzysty teren. Najpierw zobaczcie jak klasyfikowane są etapy wielkich tourów

Gość tylko poszedł na rower a Ty tu coś p--------z o "wielkich tourach " podczas gdy sam jeździsz najwyżej o uścisk dłoni sołtysa i miskę bigosu XD
  • Odpowiedz
@MordimerMadderdin: Dałbym wiele za miskę bigosu. Ale to chyba u Ciebie jest właśnie gotowany więc może bym wpadł? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja się nie ścigałem, nie ścigam i nie będę ścigał więc nie wiem skąd pomysł o uściskach dłoni ¯\(ツ)/¯
Gdyby nie wielkie toury to dalej byś jeździł na wigrach, a nie swojej meridzie więc utrzymanie kultu gór to nie tylko przyjemność ale i obowiązek.
  • Odpowiedz
Gratuluję vmax ale 76km/h to się robi na 500m z -10% na Roztoczu albo koło TPK gdzieś w Gdańsku, a nie w górach gdzie takie prędkości to wchodzą bez pedałowania więc potrenuj jeszcze trochę.

@pawlos10rs: co Ty dupisz, w życiu więcej niż 75 nie jechałem, co było na 20 procentach w dół na krechę...
  • Odpowiedz