Wpis z mikrobloga

Pytanie do samotnych wykopków , czy jak nie dacie sobie rady znaleźć polki to będziecie szukać jakichś filipinek Ukrainek ? Jest tak to czemu i jeśli nie to czemu
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Linnior88 doświadczenia jeśli chodzi o związek z takimi kobietami? Nie mam.

Natomiast znam kilku gości którzy byli w takich związkach, poza tym nie jest to żadne odkrycie Ameryki i raczej popularne stwierdzenie. Kobiety z Ukrainy czy Rosji są o wiele bardziej "księżniczkowate" i nie jest to tajemnica xd Już nie mówiąc o Azjatkach
  • Odpowiedz
  • 0
@ShineLow

@Linnior88 doświadczenia jeśli chodzi o związek z takimi kobietami? Nie mam.

Natomiast znam kilku gości którzy byli w takich związkach, poza tym nie jest to żadne odkrycie Ameryki i raczej popularne stwierdzenie. Kobiety z Ukrainy czy Rosji są o wiele bardziej "księżniczkowate" i nie jest to tajemnica xd Już nie mówiąc o Azjatkach

Ehhh też jestem ksiezniczkowata ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Linnior88: chodziłem rok z Ukrainką, ale za dużo czerwonych flag, aczkolwiek i tak będę zawsze celował w jakąś niepolkę. Nie wynika to nawet z faktu, że mam uprzedzenia do Polek, po prostu mówię płynnie po rosyjsku i angielsku i jest to dla mnie bardziej rozwojowe i będzie dla moich przyszłych dzieci.
  • Odpowiedz
16 lat i 2 nieudane testy... czekaj dalej xD

@GrzegorzPorada: Czytanie ze zrozumieniem to nie jest Twona mocna strona. Znaj me dobre serce i wyjasnie:

16 lat i 0 (slownie - ZERO) testow.

Przeczytaj raz jeszcze to moze zrozumiesz co napisalem. :)
  • Odpowiedz
@Linnior88: Raczej tak, ogólnie nie nastawiam się na znalezienie rodaczki. Jeżeli do 30tki nikogo w Polsce nie znajdę to szykuję się wycieczka matrymonialna do Ameryki południowej
  • Odpowiedz
  • 0
@Rekttiemal

@Linnior88: Raczej tak, ogólnie nie nastawiam się na znalezienie rodaczki. Jeżeli do 30tki nikogo w Polsce nie znajdę to szykuję się wycieczka matrymonialna do Ameryki południowej

Przecież 30 lat to jeszcze bardzo młoda osoba
  • Odpowiedz