Wpis z mikrobloga

pomocy, zbiłam #iphone (surprise xd) i muszę kupić szybko nowy tel, ale przerasta mnie dokonanie wyboru. mam teraz 8 i 14, oba są/były okay, więc może być starszy albo nowszy. interesuje mnie potężny aparat i dużo pamięci. myślałam o 15 Pro Max, ale jest gigantyczny w porównaniu z 8 i większy też od 14, czy to nie jest #!$%@?ące? #kiciochpyta #rozowepaski
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kwasnydeszcz: mnie duży rozmiar irytuje tylko właśnie przez to że noszę telefon zawsze w kieszeni, a duży rozmiar w jeansach czasem ciężko nosić/wyjąć (np jak jadę samochodem), a ze spodenek taki gigant to czasem nawet wypaść potrafi :P W pozostałym zakresie to większy rozmiar to już same plusy (lepsza bateria, wyświetlacz :P)
  • Odpowiedz
@kwasnydeszcz: ja przeszedlem ze zwyklego ip 13 co ma 6 cali na 15 pro max i szczerze to drugim razem wzialbym o normalnej wielkosci. Ten jest po prostu za duzy dla mnie. Niewygodnie jedna reka sie go uzywa i najwiekszy minus, ze na styk do kieszeni spodni sie miesci albo wystaje xD

Po naczytaniu sie opinii w necie wzialem go z mysla, ze potrzebuje lepszej baterii, ale patrzac na to
  • Odpowiedz