Aktywne Wpisy

Anonek463 +103
I ludzie w komentarzach którzy chętnie podkreślają, że jeżdżą 20-letnimi śmietnikami.
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie

źródło: image
Pobierz
Tdxd +102
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Szukam czegos taniego glownie do ogladania filmow/seriali i zeby moc popykac czasem w gre pokroju "afk arena" i nic poza tym w sumie.
Znacie cos bardzo taniego co mogloby spelnic takie wymagania? I czy jak juz to lepiej powystawowe czy odnowione?
Mam juz wgrany win10 na swoj obecny, czy da sie go rowniez jakos przeniesc na nowy laptop?
+++ bylbym wdzieczny jakby mi ktos powiedzial jakie laptopy maja bardzo mocne zawiasy bo MSI to jest jakas tragedia jesli chodzi o zawiasy do monitora xd
#laptopy #allegro
Kupowałem kiedyś laptopa z kategorii "odnowione przez sprzedawce" i większość ofert to były po prostu poleasingowe firmowe, z normalnymi śladami użytkowania. Jako budżetowa opcja niezłe, jeśli nie przeszkadzają Ci jakieś defekty wizualne (często na aukcjach masz zdjęcia danej sztuki żeby ocenić). I polecam od razu wymienić dysk i baterie.
@Pavulenko: Klasa biznes i pro.
Xkom daje ci pełna gwarancję na taki produkt i prawo do zwrotu gdyby ci się nie podobał i mają dość duży wybór.
Szczerze? Byłem miło zaskoczony mimo pewnych obaw bo laptop miał mieć ryske i być po naprawie, napisałem do nich z pytaniem co to była za naprawa, okazało się że coś z chłodzeniem.