Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +900
Ja już gotowy, pół godziny mi zajęło zapakowanie butelek, tj. odkręcenie każdej, nadmuchanie, zakręcenie i ułożenie do wora (bo po pół roku co poniektóre się mocno zassały). Aż musiałem wziewy wziąć bo mnie płuca i krtań spuchła od dęcia w butle xD Wyszły 3x pełne worki 150L. Już wiem, że nie dostanę za to 150 zł, a z 15 zł bo bym ich z torbami puścił xD dzięki @ChlopoRobotnik2137 za weryfikację.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
kfpwa +282
#systemkaucyjny
W tym całym chaosie i przerzucaniu się na saturatory pamiętajmy o jednej ważnej rzeczy:
- Saturatory SodaStream są produkowane przez izraelską firmę która chwali się na każdym opakowaniu wykorzystywaniem w pracy palestyńczyków, z oczywistych przyczyn nie podaje tutaj nawet linka do produktu
- Saturatory firmy Dafi są produkowane przez Polską Firmę Formaster S.A., dzięki temu kupując ich produkty wspierasz zakłady produkcyjne w Kielcach i Bilczy
Link do ich sklepu
W tym całym chaosie i przerzucaniu się na saturatory pamiętajmy o jednej ważnej rzeczy:
- Saturatory SodaStream są produkowane przez izraelską firmę która chwali się na każdym opakowaniu wykorzystywaniem w pracy palestyńczyków, z oczywistych przyczyn nie podaje tutaj nawet linka do produktu
- Saturatory firmy Dafi są produkowane przez Polską Firmę Formaster S.A., dzięki temu kupując ich produkty wspierasz zakłady produkcyjne w Kielcach i Bilczy
Link do ich sklepu
źródło: 1503f689-7c64-415b-bb6d-6506f6f4f485
Pobierz

#sap #finanse #erp #informatyka #pracbaza
@razorn3: ludzie z IT, key userstwo malo sie przydaje - slowa leadow zlotych/platynowych(?) partnerow podczas rekrutacji. I to ma sens
Masz doświadczenie w finansach ale dane potrzebne do analiz, raportów będziesz wyciągał z systemu, więc jego znajomość się przyda.
Możesz przecież od razu składać cv do firm, które siedzą na SAPie. Nikt Ci nie zabroni. Jak się uda to ekstra. Jeśli nie to być może warto rozważyć boczne drzwi.