Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cały czas to dla mnie trochę abstrakcyjne, ale...
Pukałem młodziutką, piękną zaręczoną laskę przez prawie 3 miesiące. W ich wspólnym mieszkaniu. Myjąc się jego żelem pod prysznic xD

I wiecie co? Powiedziałem mu to w twarz, a chłop wybaczył dziewczynie xD
Przeprowadzili się tylko, bo głupio tak pewnie w tym samym łóżku... No wiecie.

Chłopaki, nie bądźcie tacy jak Bartuś. Ona zdradziła raz, zdradzi kolejny.

#zwiazki #zdrada #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 402
Pukałeś zwykłego lachona a jej facet to pinda bez kregoslupu. W życiu jest tak że karma do Ciebie wróci i ktoś będzie pukał Twoja laske ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: w opowiadaniach to każda piękna 9/10 a jak się później ogląda realne zdjęcia tych piękności to wychodzi 4/10. Pomijając fakt, że ten konkretny wpis to na 99% zarzutka
  • Odpowiedz
W życiu jest tak że karma do Ciebie wróci i ktoś będzie pukał Twoja laske ( ͡ ͜ʖ ͡)

@Penancea: życie jest takie okrutne, bo właśnie nie jest sprawiedliwe niestety. Co najwyżej to karma może wrócić jak pies zwymiotuje (,)
  • Odpowiedz
@Mathas zwykł śmieciem bo ruchał dziewczynę? To że ona jest szlaufem to nie jego wina. Największym spierdoksem w tym trójkacie jest narzeczony później dziewczyna a OP jest bez winy
  • Odpowiedz
@Penancea: Jasne że będzie. Bo to typ człowieka co puka lafiryndy. Nie znajdzie bo nie będzie umiał znaleźć kogoś z miłości. Pytanie czy mu potrzebna? Niektórzy twierdzą że każdy potrzebuje, ja nie wiem osobiście. Wierzę że niektórzy umieją niektóre dziury w życiu właśnie wypełnić jakimiś przyjemnostkami typu pukanie cudzych lasek. Olej go ;) niech se gościu będzie kim chce. Czy gardzę? Gardzę.. ale jego życie. Kiedyś puknie złą dziewczynę i
  • Odpowiedz