Wpis z mikrobloga

Dzień dobry, cześć i czołem

Był ktoś kiedyś na odwyku w szpitalu im. Ludwika Rydygiera w Krakowie? Chciałbym się dowiedzieć jak to wygląda wgl. Będę tam na 2 miesiące na detoksykacji/odwyku.

W końcu, za trzecim razem, ostatnio(16.04.2024), jak prawie kitnąłem, to zgodziłem się od ordynatora szpitala psychiatrycznego(#tarnow) przyjąć skierowanie na odwyk od leków. Wcześniej byłem 2 razy w tym szpitalu i po kilku godzinach wypisywałem się na własne żądanie. A teraz zostałem na 9 dni(z własnej woli).

Za dużo by pisać, ale ostatnio tak zmieszałem leki z alko, że przestałem samodzielnie oddychać. Przyjechała karetka i mnie reaniowali, potem zaintubowali i maszyna za mnie oddychała mając rurke w tchawicy, a ja nic nie pamiętam z reala, tylko świat astralny(sny?). Wyszedłem z ciała(#oobe , kilka razy miałem już tak w życiu) już w domu zanim przyjechali. Patrzyłem na karetkę i radiowóz z wysokości kilku kilometrów xDD Jednocześnie była strasznie daleko i blisko na wyciągnięcie ręki. Dziwne, nie da sie opisać. Przynajmniej ja nie potrafię, bo trochę ułomek here.

Jak czytałem opis NDE(near deathg experience #nde), to bardzo zgadzało sie w z tym co przeżyłem swoim ścierwem. Po 3 dniach obudziłem się na OIOMie przywiązany pasami do łóżka, bo ponoć byłem bardzo agresywny. 6 osób próbowało mje przywiązać, a ja się rzucałem jak dziki szymapns na gałęzi i wykrzykiwałem do ratowników, że ich pozabijam, jak mnie nie wypuszczą do domu XDD. Tak mi pielęgniarka powiedziała. W końcu wbili mi w dupala zastrzyk z midazolamem i prawie od razu się uspokoiłem i zasnąłem. Dobrze, że nikomu krzywdy nie zrobiłem, ja p------e ( ͡° ʖ̯ ͡°). Po wybudzeniu, oprócz pasów, miałem cewnik(ta rurka w kutasie, ałaaaaaaaaa) i pampers, buahhaha xD.

A nie chce mi sie wszystkiego pisać, bo to dużo pisania, a kogo to wgl intereuje, i tak nie bedzie nikt czytał wysrywów ćpuna xDD

A co do dawek, to nie wiem dokładnie, ale poszły końskie, bo tolerka wyrobiona. Mniej więcej tak: 3000-3600mg pregabaliny, 500-600mg baklofenu, 12-16mg klonazepamu, 80mg klorazepatu, 400mg fenobarbitalu, 250mg pramolanu, okocim mocne dubeltówkie i prawie 0.5 litra saskiej śliwki węgierki. Do tego w p---u energoli i kaw, żeby nie zasnąć. Włada nie miałem niestety. A karetke wezwała mame, bo jej powiedziałem, że teraz ide się zabić, bo nie wytrrzymam mieszkania w tym s--------m domu. Zanim wyszedłem z chałupki, to przyjechał ratunek dla ćpuna. Nie byłem w stanie nawet wyjsć, bo zasnąłem zaraz przy wyjściu i sie krztusiłem.

Myślałem, ze jestem k---a niezniszczalny, bo kiedyś takie mixy podobne szły i było dobrze, ale miałem mocną pastę władka i nie zasypiałem. I to mixy z najmocarniejszymi benzo jakie istnieją, czyli clonazolamem i flualprazolamem xDD Do tego stimy RC, np. 3-FMA(3-fuoroetamfetamina) i inne leciały. Czułem się super trzeźwy wtedy, ale bez alko chyba i na rowerze p-----------m, hehe, ze speed of light.

Po takich mixach czułem się bogee xD Nie było dla mnie żadnych przeszkód. Odpięte wrotki całkowicie. Muzyka oczywiście brzmi 10x lepiej, wszystko sie 10x lepiej robi, bez żadnego lęku, który mnie wykańcza na trzeźwo. Stan można porównać do euforii, jak po #mdma, może trochę mniejszej, ale za to trwającej cały dzień. Do tego psychika zmienia się o 180 stopni w skali Alfreda Frankensteina, i z cioty, przegrywa, nieodzywającej się ludzkiej s---------y i żywego guwna małomównego, zamieniam się w dużomównego wodzireja discordów @TrzyGwiazdkiNaPagonie xDDD, zawsze mam coś do powiedzenia, mimo że 90% to ćpuńskie wysrywy c---a warte, ale ja się czuję świetnie wtenczas. Znika na ten czas całkowicie moja fobia społeczna, depresja, zaburzenia lękowe, ataki paniki, itp. i pragnę wtedy, żeby taki stan utrzymywał się cały czas, to będę nie do r--------a :D

#narkotykizawszespoko #narkotykiniezawszespoko #benzodiazepiny #barbiturany #pregabalina #baklofen #odwyk #krakow #szpital #leki #cpun #depresja 4
wyjatkowy_szmaciarz - Dzień dobry, cześć i czołem

Był ktoś kiedyś na odwyku w szpita...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

i z cioty, przegrywa, nieodzywającej się ludzkiej s---------y i żywego guwna małomównego, zamieniam się w dużomównego wodzireja discordów @TrzyGwiazdkiNaPagonie xDDD, zawsze mam coś do powiedzenia, mimo że 90% to ćpuńskie wysrywy c---a warte, ale ja się czuję świetnie wtenczas. Znika na ten czas całkowicie moja fobia społeczna, depresja, zaburzenia lękowe, ataki paniki, itp. i pragnę wtedy, żeby taki stan utrzymywał się cały czas, to będę nie do r--------a :D

@wyjatkowy_szmaciarz
T.....e - >i z cioty, przegrywa, nieodzywającej się ludzkiej s---------y i żywego guw...
  • Odpowiedz
@analna_dewastatorka: Lubisz głęboki i mocny anal po same kullen, bez gumek, bez żartów?

@TrzyGwiazdkiNaPagonie: Ehhhh, na c--j żyć xD Za to (<<<) znowu wparuje pogotowie przez konfitury tutej, asz asz sie boje tu cokolwiek pisać buahahaa. No nie wiem, może ten odwyk rzeczywiście mi pomoże. Klonów nie żarłem od 16.04, więc jest dobrze. To jest najgorsze do odstawki, bo oprócz mocarnego uzależnienia psychicznego jest też silne uzależnienie fizyczne.
wyjatkowyszmaciarz - @analnadewastatorka: Lubisz głęboki i mocny anal po same kullen,...

źródło: friends

Pobierz
  • Odpowiedz
@MajsterOfWihajster: A--------a.
Określenie szeroko rozpowszechnione dzięki filmowi "Że życie ma sens".
Można używać w nieco żartobliwej formie 'wujek władek'.

A cukierki z apteki xD E-recepty, czasem na receptę farmaceutyczną(naściemniam) i dostaje baklo/pregabe, klonów(tym bardziej barbituranów) na farmaceutyczną się nie da dostać.
  • Odpowiedz
@Gragi: Nieee, na uber eats, ale jest straszna chujnia ostatnio. Kilka zamówień na cały dzień, wiec nawet 100zł nie zarobie, ehhhhh. Na glovo nie chce. bo trzeba p-------ć sie z gotówką i wgl musisz jeździć w wyznacznych godzinach cały czas, a jak sie wylogujesz, to ocena ci spada, wiec do c---a z takim czymś.

@jatylkonapiwo: O ty stralkerze ( ͡° ͜ʖ ͡°) A gdzie
  • Odpowiedz