znalazłem nowe hobby. Zacząłem eksplorować możliwość generatywnej sztucznej inteligencji. I pewnie tego już było tutaj sporo, ale chciałem podzielić się efektem ostatniego miesiąca.
Ona czuje we mnie piniądz - Łobuzy - AI Cover dwóch tenorów w trzech aktach Oryginalne Słowa: Bogumił Romanowski Oryginalna Muzyka: Bogumił Romanowski, Filip Pacholczyk, Arkadiusz Kopera Ścieżka audio wygenerowana z mozołem w UDIO. Teledysk zrealizowany za pomocą dostępnych narzędzi generatywnej grafiki. Najwięcej zeżarło generowanie grafik i klipów, pierwszy raz coś montowałem. #sztucznainteligencja #midjourney #sunoai #ai #generatorfrajdy #discopolo #opera
Założyłem sobie na to osobny kanał, nie mogę obiecać jakichś regularności, ale zawsze coś wpadnie, dopóki mam z tego frajdę. sorka za copy-pastę czasem ;P
@LeGgo jestem pod coraz większym wrażeniem ai. Ciekawe jakby brzmiało jesteś szalona z orkiestrą symfoniczną. To już kiedyś powstało więc jakieś porównanie by było. 🤔
@CzarnyOwiec: nie jest to niewykonalne, gdybym nie musiał chodzić do pracy zrobiłbym to sam, przepisując nutki w jakimś programie. Wycinając wokal, a muzykę wyrenderować od nowa za pomocą wirtualnych instrumentów stworzyć coś jeszcze bardziej dopracowanego. ale to, co wygenerowała sama ta 'sztuczna inteligencja' jest dość satysfakcjonujące.
I pewnie tego już było tutaj sporo, ale chciałem podzielić się efektem ostatniego miesiąca.
Ona czuje we mnie piniądz - Łobuzy - AI Cover dwóch tenorów w trzech aktach
Oryginalne Słowa: Bogumił Romanowski
Oryginalna Muzyka: Bogumił Romanowski, Filip Pacholczyk, Arkadiusz Kopera
Ścieżka audio wygenerowana z mozołem w UDIO.
Teledysk zrealizowany za pomocą dostępnych narzędzi generatywnej grafiki.
Najwięcej zeżarło generowanie grafik i klipów, pierwszy raz coś montowałem.
#sztucznainteligencja #midjourney #sunoai
#ai #generatorfrajdy #discopolo #opera
Założyłem sobie na to osobny kanał, nie mogę obiecać jakichś regularności, ale zawsze coś wpadnie, dopóki mam z tego frajdę.
sorka za copy-pastę czasem ;P
już nie mogę edytować wpisu :(
Wycinając wokal, a muzykę wyrenderować od nowa za pomocą wirtualnych instrumentów stworzyć coś jeszcze bardziej dopracowanego.
ale to, co wygenerowała sama ta 'sztuczna inteligencja' jest dość satysfakcjonujące.
Komentarz usunięty przez moderatora
Canva premium ma fajne narzędzia i sporo czasu można zaoszczędzić