Aktywne Wpisy

Życie bez dziecka jako chłop jest piękne po prostu, w #korposwiat wszyscy moi koledzy:
~ zostanę dłużej porobię jakieś nadgodziny (2 małych dzieci w domu)
~ teraz nie chce brać urlopu bo są ferie i wszyscy będą w domu
~ częste wyjazdy służbowe, ma dość atmosfery w domu
~ beciak, jeb€e na rodzinę nawet kasy na obiad nie ma bo żona kontroluje kasę siedząc w domu xDD
A
~ zostanę dłużej porobię jakieś nadgodziny (2 małych dzieci w domu)
~ teraz nie chce brać urlopu bo są ferie i wszyscy będą w domu
~ częste wyjazdy służbowe, ma dość atmosfery w domu
~ beciak, jeb€e na rodzinę nawet kasy na obiad nie ma bo żona kontroluje kasę siedząc w domu xDD
A

bArrek +50
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

No i jakos ja poznaje mase dziewczyn, kazda chce miec dziecko tylko
Przyjęło się nazywać go "Manlet Yebaka".
@AlienFromWenus: A najlepsi są ci, co piszą, że "zobaczysz po trzydziestce, po trzydziestce ci się zmieni!!!" Ja 35 lvl i jak nie chciałam, tak nie chcę, a może nawet nie chcę jeszcze bardziej xD
ludzie powinni być zachęcani do
źródło: frog
Pobierz@andrzejpetr: p---------e. Płacisz tyle samo podatków co ja, mający dzieci. Płacisz na emerytury OBECNYCH emerytów, nie swoją. Płacisz składkę zdrowotną na utrzymanie emerytów, którzy głównie ze służby zdrowia korzystają. A potem sam będziesz tego potrzebować, ale jak typowy pasożyt będziesz tylko wisieć na innych,
@AlienFromWenus: nie, narracja jest wyłącznie na rozdmuchiwanie problemów, bez pokazywania prawdy.
@pogromca_przegrywow: żadne statystyki tego nie pokazują. Według badań, ludzie, którzy dzieci mają, mają ich tyle samo, co 50 lat temu, kiedy nie mieliśmy problemów demograficznych. To liczba bezdzietnych je powoduje, a nie mniejsza liczba dzieci rodzonych przez kobiety, które już dzieci mają.
Taki przykład z Japonii:
1973, dzietność 2.1, średnia dzietność na matkę to 2.2, około 20% rodziców miało