Aktywne Wpisy
Operator_imadla +755
Kurka ale za takie coś to już bym spuszczał powietrze z kół #januszeparkowania

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
DerMirker +26
Witam ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ponieważ zostałem już opluty jako użytkownik, który nie przygotował paczuszki, czuję się wywołany do tablicy i ogłaszam co następuje:
Weryfikatorzy odrzucili moją paczkę, ponieważ śmiałem śmieć umieścić w niej DROŻDŻE PIWNE, czyli produkt spożywczy. Rozumiem, że weryfikatorzy jedzą oddzielnie wodę, drożdże i omłot, gdy chcą skosztować chleba, ale dla mnie drożdże to surowiec, który służy do przygotowania produktu końcowego, którym jest P--O. P--o da się wypić i
Ponieważ zostałem już opluty jako użytkownik, który nie przygotował paczuszki, czuję się wywołany do tablicy i ogłaszam co następuje:
Weryfikatorzy odrzucili moją paczkę, ponieważ śmiałem śmieć umieścić w niej DROŻDŻE PIWNE, czyli produkt spożywczy. Rozumiem, że weryfikatorzy jedzą oddzielnie wodę, drożdże i omłot, gdy chcą skosztować chleba, ale dla mnie drożdże to surowiec, który służy do przygotowania produktu końcowego, którym jest P--O. P--o da się wypić i

źródło: temp_file7769228070060956054
Pobierz
#polska #polityka #wojna #rosja #ukraina
źródło: 1000082381
Pobierz@Florent: Przecież budżet na MON został taki sam jak zapisany przez PIS w ich ustawie budżetowej na 2024 którą przecież PO-wcy praktycznie nie zmienili. Zmienił się wyłącznie rząd więc zmieniła się narracja. Tuskoboty na wykopie. które wcześniej krytykowały zapory Błaszczaka na granicy teraz popierają linię betonowych zapór Tuska. Tak samo reszta tych tzw. osintowców - już