Wpis z mikrobloga

Myślałem, że zje$%^nie mózgowe to głównie stare pokolenie wychowane w komunie, nienauczone dbania o wspólne dobro, porządek na ulicy i poszanowanie innych. Idąc do piekarni spotkałem 2ch panów (nie jakaś patusiarnia a bardzo dobrze prezentujący się 40 latkowie), którzy po spaleniu papierosa gaszą fajka na chodniku i do piekarni. Zgadałem do nich i mówię, że dobrze jakby następnym razem tego nie robili. Nie wiem czego się spodziewałem ale dostałem informacje że to miasto powinno sprzątać, groźbę "wyjścia na zewnątrz", a na koniec jak powiedziałem że "reprezentuje pan słabe wychowanie" to się dowiedziałem że "Warszawskie". ehh palacze to jednak podludzie

#palaczetopodludzie
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cinqq Nie tylko palacze, wielu obywateli tego kraju traktuje państwo jako wroga a o mienie wroga się nie dba a od groma ludzi jest zwykłymi egoistami. Mam obok domu mały warsztat samochodowy i w sobotę przyjechał ktoś do tego warsztatu, a że parking był prawie pełny to wjechał na mój podjazd i żeby jeszcze zaparkował gdzieś z boku bo miejsca nie brakuje to zaparkował sobie na mostku i poszedł do mechanika.
  • Odpowiedz