Wpis z mikrobloga

10 lat temu myślałam że nigdy nie zobaczę Angus and Julia Stone na żywo, a za dwie godziny jednak zobaczę () w #dublin więc trzymajcie kciuki żeby mnie nie zadźgali nożem czy coś innego
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Beobe większość ludzi trzęsło się było na czymś, a reszta trzęsła się od braku, także wieczorne spacery niewskazane. W dzień nie jest już aż tak okropnie, nawet pozornie czyściej.
  • Odpowiedz
  • 0
@amebazupelna No tak, cały Dublin. Nie da się zaprzeczyć¯_(ツ)_/¯ Grunt że przeżyłaś i masz się dobrze :) A jak sie podobalo na Angus i Julia? Widzę takie romantiko z Ciebie co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
@amebazupelna oni to są magiczni jednak, cała oprawa, światła, akustyka, poza tym grali nowe i stare utwory, także nie było promowania wyłącznie nowego albumu. A romantiko to miały pary, między którymi ja miałam miejsce XD
  • Odpowiedz
  • 0
@amebazupelna trzeba było wcześniej wykładać karty na stół ( ͡º ͜ʖ͡º) czuje ze pewnie bysmy się dogadali :-P teraz to ja już mam żonę w przyszłym miesiącu juz 1 rocznica () motyla noga jak to leci..
  • Odpowiedz
@Beobe no cóż począć, takie życie, ale ja też tak trochę czuję. Ja nie mam czasu ani potrzeby bycia romantiko z nikim, tylko ze sobą ( ͡° ͜ʖ ͡°). U Ciebie poważne rzeczy, dużo miłości i wdzięczności w te pierwszą rocznicę ()
  • Odpowiedz