Aktywne Wpisy

Goronco +157
źródło: temp_file3503036864361658181
Pobierz
klintoniusz +18
Przez ostatni rok brałem następujące L4:
Lipiec- 2 dni z powodu grypy żołądkowej
Wrzesień- 5 dni opieki na małżonkę. Cierpi na poważne problemy z kręgosłupem. Tak ją poskładało, że musiała przemieszczać się po domu pod rękę i większość czasu leżała. W domu dwójka dzieci w tym niemowlę, więc pomoc 24/7 była wskazana.
Październik- 4 dni z powodu przeziębienia
Grudzień- 3 dni po wyrwaniu chirurgicznym zatrzymanej ósemki
Teraz- 3 dni z powodu przeziębienia.
Lipiec- 2 dni z powodu grypy żołądkowej
Wrzesień- 5 dni opieki na małżonkę. Cierpi na poważne problemy z kręgosłupem. Tak ją poskładało, że musiała przemieszczać się po domu pod rękę i większość czasu leżała. W domu dwójka dzieci w tym niemowlę, więc pomoc 24/7 była wskazana.
Październik- 4 dni z powodu przeziębienia
Grudzień- 3 dni po wyrwaniu chirurgicznym zatrzymanej ósemki
Teraz- 3 dni z powodu przeziębienia.

-Poznaj bardzo fajną Kobietę, spotkania w gronie znajomych, jakieś weekendowe wyjścia.
-Przypada Ci do gustu, ale trzymasz dystans ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Nagle Ona okazuje Ci zainteresowanie. Cieszysz się, ale podświadomie wiesz że i tak raczej nic z tego nie wyjdzie, jak zawsze xD
-Puszczasz hamulec i też okazujesz zainteresowanie yolo
- Gdy okażesz zainteresowanie to nagle z jej strony ono maleje over( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #p0lka
@wiochmen80: Budzenie w sobie emocji odnośnie płci przeciwnej to nie męczenie się a coś pięknego czego #przegryw nigdy nie zrozumieją.
@crazykokos: W tej grze nie ma żadnego funu, chyba, że ktoś jest psychopatą.
@crazykokos: szkoda czasu na gierki
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@crazykokos: po prostu nie jesteś warta starania się ¯\(ツ)/¯
Panowie, trzema umieć obracać talerzami, a nie przez mamuśki wychowani na idealnego... właściwie to nie wiem kogo - partnera dla matki?
@crazykokos: desperaci
współczuję mu zaburzonej laski
@crazykokos: mnie do psychologa nie musieli skierować, a ciebie już tak
takie słabe kwiatuszki jak ty nie zniosłyby prawdy o sobie, dlatego lekarze kłamią: "jestem w pełni zdrowa psychicznie"
ano nie jesteś zdrowa, jesteś toksyczną narcyzką
Jestem 100x silniejsza psychicznie od ciebie i a takich zakompleksionych typów każda pewna siebie kobieta to toksyczna narcyzka xDD jesteś tak żałosny i z każdym komentarzem się pogrążasz. I ciągle się udzielasz i piszes do mnie pod różnymi postami jakbyś nie potrafił napisać coś na temat wpisu, lecz tylko żeby coś do mnie napisać. Takich słabeuszy jak ty
@crazykokos: taaaaaa
w takim białym obcisłym ubranku może?
@wiochmen80: Wiem coś o tym... Ostatnio takie coś miałem> Nieprzyjemne uczucie kiedy zrobisz sobie nadzieje na fajną znajomość a wszystko pryska bo nie układa się po twojej myśli xD
@dotankowany_noca: bro, to samo, męczarnia jak c--j, a w tym czasie mógłbym sobie pykać w gierki np. Total War'a