Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej. Jestem różowa, mam 26 lat, za sobą dwa związki, kilka relacji, które nie przeszły w nic więcej (ani łóżko) z powodu rozjechanych ścieżek życiowych. Rozstania z exami z powodów innego podejścia do życia (dzieci, ślub). Sądzę, że zakochiwałam się (nawet w tych niedoszłych) niezależnie od ich wyglądu. Oczywiście nie byli zdeformowani ani nic, lecz moje koleżanki i krewne komentowały niemiło, zanim relacje z chłopakami się pogłębiały, to oceniały ich wygląd jako brzydkich. Ja postrzegałam ich jako przeciętnych, ot takich jak na kolegów. Ich wzrost z 170-176, ja mam 165, nigdy nie poszlam na randkę z wyższymi bo coś nie klikało.

Podzielę się, myslę że uniwersalnymi ruchami, które się sprawdziły nie tylko u mnie, ale też działają na bardziej wybredne koleżanki. Ruchy które pobudzały emocje albo dawały szybsze bicie serca i nakładały różowe okulary na oczy.

Ale najpierw protip:
- Dużo lasek, znajome czasami też, idą się najeść. W razie szczerych intencji zgadzają się na spacer i knajpę po spacerze. Jesli laska wie, że zghostuje, to nie zgadza się na spacer przed knajpą.
- Jeśli laska dopytuje kto zapłaci, to warto zabadboyować słowami w stylu "Zobaczymy na koniec randki ;)" "Jeśli złapiemy fajny vibe, to kto wie, kto wie". Jeśli ona od razu jest uprzedzona i chce płacenia faceta, to elo albo bait i później zostawisz ją z rachunkiem. W razie pierwszej opcji, na koniec randki możesz zdecydować czy warto postawić i liczyć na rewanż, czy zalatuje ghostem.

Ruchy na pierwszą randkę:
- W knajpie jeszcze przy początku wstań po coś, żeby odejść od stolika, a później wróć i stań na moment za laską i pochyl się nad nią, żeby obczaić/przedyskutować coś. Np. pokazać coś na menu które przed nią leży, jakikolwiek pretekst. Kochamy to.

- Miej jakieś fajne nakrycie, żeby po randce jej dać gdy będzie chłodno, pretekst do oddania nakrycia w inny dzien. Najlepiej jakaś ramoneska ładnie pachnąca

- Drzwi otwieraj łapiąc je nad jej głową xd

- Wprowadz element rywalizacji na randce, np. kto szybciej coś zrobi, kto zrobi/zrobił coś lepiej, np. kto szybciej wypije sok. Można zajawkę "Migneło mi dzisiaj rano, że rekord wypicia szklanki wynosi xx sekund. Wydaje się dużo, ja bym to zrobił szybciej. Może się ze soba zmierzymy? hehe"

- Jesli bedziecie stać pod jakas scianą i gadac, to oprzyj sie na jednej ręce i taki pochylony bokiem gadaj, nonszalancko.

- Nie zaczynaj tematu o zawodzie, pracy. Ucinaj że pogadacie o tym innym razem, jak się lepiej poznacie.

- Zamiast tego rozmawiać o ciekawych przeżyciach i planowanych przeżyciach.

- Udaj że miała robaka we włosach i strąciłeś xd Mi akurat na serio osę wygonił i zaimponował.

- Wymiana numeru tel na początku randki i można przy tym przysmieszkować jak podpisać.

#tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #randki #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: spoko rady jeśli chodzi o randki nastolatków 13-16 lat

oh wait, Ty masz 26 lat xd?

czyli pewnie się spotyka z kolesiem realnie 32 i teraz taki ziomek ma urządzać zawody w picu na czas, albo jeszcze chodzić na randkę w "pachnącej ramonesce" którą jej pożyczy
  • Odpowiedz
Nie zaczynaj tematu o zawodzie, pracy

@mirko_anonim: what? xD

Jeśli kobieta ma ambicje i nie jest tępą dzidą to nie będzie unikać tego tematu, tylko typowa Andżelika po filologii albo innej europeistyce będzie miała kompleks na punkcie zawodu i pracy xD
  • Odpowiedz
- Miej jakieś fajne nakrycie, żeby po randce jej dać gdy będzie chłodno, pretekst do oddania nakrycia w inny dzien. Najlepiej jakaś ramoneska ładnie pachnąca

@mirko_anonim: Ramoneske?

A po co gej miałby umawiać się z kobietą?
  • Odpowiedz
ewentualnie bawidamek podrywacz co rucha 17 innych typiar na boku i zna oraz bawią go takie ezoteryczne techniki podrywu rodem z teenage drama

@Dietetyq: ciężko kobietką to wytłumaczyć, że jak mężczyzną "imponuje" jej pewnością siebie i zachowaniem, to w 99% przypadków jest to wynik doświadczenia z dziesiątkami innych łatwych lask ¯\(ツ)/¯

Jak chce jedna z drugą pewnego chłopaka, to powinna szukać takich nie ogarów właśnie xd
  • Odpowiedz