Wpis z mikrobloga

Kelthuz to strasznie wrażliwa kielecka cipencja. I przy tym schizol, którego poglądy to cudaczny bigos ideii. P------i tu jak się to niby zgadza z dr Zapierałą, po czym robi podcast o tym,że nie zgadza się z jego poglądami:) Jest p----------y jak szalony kapelusznik.
  • Odpowiedz
@HowardRoark: przecież on te poglądy miał już wcześniej i wcale się z tym nie krył...Fapałeś do niego aż się rzygać chciało, i co nagle Napierała be? To samo jest za każdym razem. Co było z Cokemanem (bardzo płodnym kolegą:) ). Nie minęła chwila i go atakowałeś. Jesteś poprostu nie stabilny emocjonalnie jak pensjonarka.
  • Odpowiedz
@kurgan-von-drach: A to nie można z kimś się nie zgadzać w jakimś temacie i po prostu z nim po przyjacielsku rozmawiać, jeżeli macie w innej sprawie jakiś wspólny pogląd? Brzmisz trochę jak Piekut, co się Kelkuca u----ł jak rzep psiego ogona i pod każdym możliwym postem z nim, po nim jedziesz xdd
  • Odpowiedz
@TypicznyMaciek: aha ja się czepiam a Kelthuz się po przyjacielsku rozmawia z ludźmi z którymi się nie zgadza... Pajac jeździ po ludziach na internecie o byle g---o od 20 lat. Dopiero co zrobił o mnie filmik gdzie mnie atakuje bez ładu i składu, ale to ja jestem be. Masz ty mózg:),?
  • Odpowiedz
  • 2
@HowardRoark: Keltek, ale z jakiej pały wywnioskowałeś, że libki popierają np rosję? Z Rothbarda biorę np skrajny indywidualizm, tak można nawet powiedzieć personalistyczny, ale w murrayu głownie biorę to do swojego poglądu. Teraz ALERT, ale na politykę zagraniczną mam identyczne poglądy jak ty, więc następnym razem jak będziesz jechał po wykopach to musisz wszystko doczytać. No a w stachniku nienawidzę jako komunitaryzmu co u wolnościowca chyba raczej powinno być godne
  • Odpowiedz
Nie jest to ktoś anonimowy, który siedzi grzecznie w piwnicy. Tylko publicznie opowiada ciężkie bzdury i chamsko obraża ludzi, w tym mnie osobiście. Więc c--j cie obchodzi co i kto mnie obchodzi.
  • Odpowiedz
Aha czyli ty wdajesz się w wojenki z osobami, które szanujesz... poza tym wg twojej pseudologiki też nie masz życia bo wchodzisz w konflikt z osobą , która " ma się nijak do twojego życia", czyli mną hipokryto. O-------l się adwokacino agresora Rajtuza, bo to nie twój biznes padalcu.
  • Odpowiedz
@kurgan-von-drach: Cokeman sam zaczął - zainicjował agresję, tak jak ty zresztą - jakoś w 2012 roku wszystkich libertarian wyzywał w internecie. Jestem jedynym, który się z nim pogodził po tamtych akcjach i mamy zajebistą sztamę. Coś, czego wykopkowy aspergik nie pojmie
  • Odpowiedz
No tak tak, każdy "knyp" zaczyna a ty jesteś niewinną ofiarą. Odsłuchaj sobie swoje durne podcasty, gdzie plujesz jadem na wszystko i każdego, bez ładu i składu. Tak jak ostatnio na tego nieszczęsnego Januszinio czy jak mu tam. Za to, że jest gruby, ma depre i nie podobało mu się w Reichu. Zaiste jesteś ostoją cnót i pacyfistą odklejony paranoiku. Dokładnie jak ten twój Św wiecznie niewinny Izrael.
  • Odpowiedz
@kurgan-von-drach: Januszinio ubliżał mi na swoich lajwach już dawno, a potem nałgał mnie i moim znajomym, więc stwierdziłem że takiej patolni to ja dłużej wspierać nie będę. Gość składał propozycje seksualne 13-letnim dzieciom. I to go bronisz, j----y pedofilu
  • Odpowiedz