Aktywne Wpisy

Adiog +41

smuteczek2000s +18
Wykop ma problem, bo kobieta napisała książkę o ruch**. A dokładniej o B--M. Dziewięć miesięcy pracy pójdzie do kosza, bo jakiś Wykopek napisze "co to za gów". Tak będzie.
A tak serio to dziękuję dla wszystkim co napisali miłe słowo i im się podobało.
Buziaki ;*
A tak serio to dziękuję dla wszystkim co napisali miłe słowo i im się podobało.
Buziaki ;*
źródło: temp_file4576359150847155252
Pobierz

Ja swoją wyprowadzam tylko na niedzielę, bo mnie nie stać na tankowanie beny. Diesel jest super ekonomiczny.
#motoryzacja
póki nie jebnie to jest
@vieniasn: jak nie umiesz jeździć to i kosiarkę zajedziesz w jeden sezon.
no i jazda w mieście co robi większość ludzi wcale go nie zabija
@OrzechowyDzem: jeśli miałbym jeździć benzyną ze spalaniem 6-7l ale mocy 50km to wolałbym kupić sobie motorek. Który zresztą mam (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
kup sobie diesla z 2010 czyli średni wiek i zacznij jeździć po mieście z ukochanym dpf
@GeDox: ach, czyli to troll-post. Szkoda czasu na takie dyskusje (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
wycięcie dpf to nie jest naprawa
@vieniasn: nie? Awaria DPF skutkuje przekroczeniem normy emisji spalin. Czyli jak po naprawie auto nie przekracza normy emisji spalin, to nie jest naprawione?
Może jeszcze sprzed EA888 które nie dość ze spalało sporo to jeszcze popijało skromny litr oleju na 100km? XD
Mowa o nowoczesnych konstrukcjach po 2019 roku. I co jest złego w żeglowaniu przy 1500 obrotów i utrzymywaniu stałej prędkości? Nowoczesne automatyczne skrzynie biegów chyba wiedzą co robią
@KedzioRRz: mordo tylko gaz i hamulec, nie istnieje stan pomiędzy <muzyczka z NFS underground w tle>