Aktywne Wpisy

realizta +304
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Tywin_Lannister +88
Słuchajcie niesamowita historia...
Dziki wybiegły na trasę Siekierkowską i...
- Kierowcy, którzy jechali z przepisową prędkością prawym pasem i trzymali prawidłowy odstęp (np. kierowca niebieskiej KIA) - wyhamowali i idealnie uniknęli zagrożenia
- Kierowcy, którzy jechali z przepisową prędkością środkowym pasem, ale nie trzymali prawidłowego odstępu - na farcie tym razem wyhamowali i na styk uniknęli zagrożenia, ale chyba nieźle się obsrali ( ͡° ͜
Dziki wybiegły na trasę Siekierkowską i...
- Kierowcy, którzy jechali z przepisową prędkością prawym pasem i trzymali prawidłowy odstęp (np. kierowca niebieskiej KIA) - wyhamowali i idealnie uniknęli zagrożenia
- Kierowcy, którzy jechali z przepisową prędkością środkowym pasem, ale nie trzymali prawidłowego odstępu - na farcie tym razem wyhamowali i na styk uniknęli zagrożenia, ale chyba nieźle się obsrali ( ͡° ͜

Mirki wróciłem właśnie z #holandia i mam dziwne przemyślenia, ponieważ nie jestem regularnym palaczem #m-------a ale czy nie wydaje wam się że w coffeeshopach (a testowałem raczej te topowe i codziennei inny) ta jakość jest do bani? Mam wrażenie że te gotowe jointy są wypełnione tytoniem a nawet sprzedając na gramy różne odmiany czy to sativa czy indica ta jakość po prostu jest słaba? Wydaje mi się że powinny na mnie bardziej działać a zaznaczam że nie jestem regularnym palaczem i testowałem przez tydzień na prawde wiele. Ciekawe czy taka #medycznamarihuana byłaby lepsza.
#emigracja #amsterdam #rotterdam #thc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: comment_tKfQbA1XSLCwGHbd5LhIYMzWyBQBWslQ
Pobierz@Fury_Warrior Ciasteczka kiedys byly mocniejsze ale potem turystom odwalalo wiec zaczeli robic slabsze