Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki wróciłem właśnie z #holandia i mam dziwne przemyślenia, ponieważ nie jestem regularnym palaczem #m-------a ale czy nie wydaje wam się że w coffeeshopach (a testowałem raczej te topowe i codziennei inny) ta jakość jest do bani? Mam wrażenie że te gotowe jointy są wypełnione tytoniem a nawet sprzedając na gramy różne odmiany czy to sativa czy indica ta jakość po prostu jest słaba? Wydaje mi się że powinny na mnie bardziej działać a zaznaczam że nie jestem regularnym palaczem i testowałem przez tydzień na prawde wiele. Ciekawe czy taka #medycznamarihuana byłaby lepsza.

#emigracja #amsterdam #rotterdam #thc

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki wróciłem właśnie z #holandia i mam dziw...

źródło: comment_tKfQbA1XSLCwGHbd5LhIYMzWyBQBWslQ

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ja miałem okres w swoim życiu, że bakałem codziennie przed snem. byłem kilka dni temu w holandii i pierwszy raz od roku spaliłem tam lolka i zmiotło mnie konkretnie. Może zależy od coffika? Domyślam się, że te położone w bardzo turystycznych miejscach mogą mieć słabszy stuff.
  • Odpowiedz
Gotowe jointy to zmioty z podlogi gdzie 80% to tyton. A ziolo wcale zajebiste nie jest, holendrzy hoduja je w podobnych warunkach w jakich hodowac moze seba. Bajki o mocnym ziole w holi rozpowszechniaja mitomani
  • Odpowiedz