Wpis z mikrobloga

#perfumy

Czuję, że się starzeje i mam ochotę marudzić.
Jak zaczynałem z wami na tagu w 2019 to była tutaj super atmosfera:

-bardzo często recenzje zapachów
-zbiorowe zamawianie
-każdy post rozbiórkowy miał chętnych
-robiliśmy grupowe umawianie się co hajpujemy i potem jest decyzja tagu czy dobre czy nie
-każde powiadomienie było wartościowe i warto było często sprawdzać tag
-ceny typu Dior homme Intense za 2zl/ml na rozbiórce czy Muglery w dobrych cenach
-ogólnie jakieś akcje typu zamawianie 50 flakonów adnan ambre noir z Niemiec
-policja rozbiórkowa aktywna i skuteczna jak nigdy
-jak ktoś zapodał listę rozbiórkowa to było z czego brać

A teraz z tego wszystkiego to zostały rozbiórki klonów, reformulacje, ceny aż się odechcewa, nic nowego, nic ciekawego.
KjatanSveisson - #perfumy 

Czuję, że się starzeje i mam ochotę marudzić.
Jak zaczyna...

źródło: IMG_20240523_113704

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KjatanSveisson: faktem jest to że wikop v2.0 mocno ubił tutaj ruch
teraz niestety nie ma zbyt wiele sensownych rozmów czy recenzji, ruch jest ale to głównie sprzedażowy
teraz to nawet przy rozbieraniu czegoś w naprawdę dobrej cenie ciężko jest znaleźć chętnych
  • Odpowiedz
@KjatanSveisson no i też zginęli główni twórcy wpisów recenzjowych, bo ja bardzo lubiłem czytać recenzje dr love czy ptasznika (ten czasem też jeszcze coś wrzuca)
trochę też demotywuje do robienia takich treści to że nawet jak nastarasz się nad recenzją to jest niewielki odzew na to
  • Odpowiedz
@KjatanSveisson: potwierdzam, dołączyłem na tag w 2020 roku i co tu się działo... codziennie masa rozbiórek, trzeba było konkurować z innymi żeby zdążyć się załapać na rozbiórkę, fajne recenzje i masa pasjonatów, którzy potrafili człowieka wkręcić na poznawanie kolejnych smrodów. Chłop tu majątek zostawił. Wszystko się sypło po zmianie wykopu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@KjatanSveisson: właśnie kilka dni temu rozmawiałem z dawnym bywalcem tagu o tym jak marnie teraz tu jest. Oprócz tego, że 3/4 wszystkich postów to stragany najbardziej mnie rozwala. że hajpowane są albo tanie arabkie perfumy albo ultra droga nisza ni c---a nie warta ceny jak LV, Wszystko pomiędzy nie istnieje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
że hajpowane są albo tanie arabkie perfumy albo ultra droga nisza ni #!$%@? nie warta ceny jak LV, Wszystko pomiędzy nie istnieje

@dr_love: przynajmniej łatwiej kupić nieprodukowane już zapachy ( )
  • Odpowiedz