Wpis z mikrobloga

• 0
@Stay12:Może być makieta bo samolot w tym miejscu był atakowany kilka tygodni temu. Z tym że widać zmiany na ziemi co może sugerować że Ukraińcy użyli tego samego miejsca, może żeby zmylić albo nie.Skoro dron sobie znowu lata nad lotniskiem to można zakładać że wykrył aktywność w tym miejscu.
  • Odpowiedz
@Szinako @Stay12: W ogóle oglądacie te filmiki co wrzucacie? Na jakiej podstawie sądzicie, że zostało coś zniszczone? Ja tam widzę 3 samoloty (jeden myśliwiec), potem cięcie i chaotyczna praca kamery. Widać jakiś dym (pewnie po b----e lotniczej) ale nie wiadomo czy dalej tam stały te samoloty bo nie widać ich wraków (przynajmniej ja ich tam nie widzę)
  • Odpowiedz
  • 0
? Na jakiej podstawie sądzicie, że zostało coś zniszczone?

@karhu: Choćby na takiej, że w miejscu gdzie stał samolot, unosi się wielka chmura pyłu po wybuchu a później w tym miejscu widać czarny dym. A sam słup czarnego dymu na tym lotnisku był potwierdzony z innych źródeł już wcześniej. Zaznaczyłem mniej więcej pozycje tego miga.
Szinako - >? Na jakiej podstawie sądzicie, że zostało coś zniszczone?

@karhu: Choćby...

źródło: Samolot

Pobierz
  • Odpowiedz
@Szinako: Ja na podstawie tego filmiku nie jestem wstanie nawet stwierdzić, że to jest to samo lotnisko. A ty widzisz jakiś czarny dym w miejscu myśliwca?! Osoba która montuje te filmy jest upośledzona, albo specjalnie tak montują żeby nic nie widzieć. Dlaczego nie oddali kamery w pierwszej części filmu, tak żeby można było dokładnie zlokalizować lotnisko i miejsce na którym znajdują się samoloty, dlaczego nie pokazali chwili uderzenia pocisku jak
  • Odpowiedz
  • 0
Ja na podstawie tego filmiku nie jestem wstanie nawet stwierdzić, że to jest to samo lotnisko. A ty widzisz jakiś czarny dym w miejscu myśliwca?

@karhu: No widzisz, a ja jestem w stanie stwierdzić, że to to samo miejsce, bo sobie odpaliłem mapy googla i porównałem miejsce z nagraniem, WOT technika.

Dlaczego nie oddali kamery w pierwszej części filmu, tak żeby można było dokładnie zlokalizować lotnisko i miejsce na którym znajdują się
Szinako - >Ja na podstawie tego filmiku nie jestem wstanie nawet stwierdzić, że to je...

źródło: jghjghjghjghjgjj

Pobierz
  • Odpowiedz
@Szinako

Ja na podstawie tego filmiku nie jestem wstanie nawet stwierdzić, że to jest to samo lotnisko. A ty widzisz jakiś czarny dym w miejscu myśliwca?

@karhu: No widzisz, a ja jestem w stanie stwierdzić, że to to samo miejsce, bo sobie odpaliłem mapy googla i porównałem miejsce z nagraniem,
  • Odpowiedz
  • 0
Czyli na podstawie tego filmu nie jesteś wstanie stwierdzić, że to jest to samo lotnisko. Potrzebowałeś do tego map googla.

@karhu: Czy ty czytasz co piszesz? Ja nie miałem wątpliwości co do tego czy to to samo miejsce na początku i później, bo to widać bez trudu. Ja sobie po prostu zgeolokalizowałem konkretne miejsce uderzenia na lotnisku i dodatkowo potwierdziłem że to to samo miejsce xD. I ja to miejsce już
  • Odpowiedz
@Szinako: Jeszcze raz:
Ten film nie jest żadnym dowodem że cokolwiek zostało zniszczone. Na podstawie tego filmu nie można stwierdzić:
A) że chwili porażenie był tam ten mig
B) że te mig był makietą
C) że nawet jak tam był ten mig to został zniszczony (jeżeli tam rzeczywiście był to obstawiałbym że został zniszczony)

Ten film pokazuje dosłownie nic tak żeby pokazać coś.
  • Odpowiedz
  • 1
Ten film nie jest żadnym dowodem że cokolwiek zostało zniszczone

@karhu: Dzisiaj Ukraina ogłosiła zestrzelenie Su-25, dowodem na to jest to nagranie. Co myślisz o takim potwierdzeniu, to jest to o czym pisałeś ?

Jakoś Ukraińcy to potrafią dobrze udokumentować
  • Odpowiedz