Aktywne Wpisy
Wujek_Fester +513
Dla wielu osób wyjdę na buraka, ale co mi tam ¯\(ツ)/¯
Niedługo moje zdjęcie będzie wisieć w większości marketów na Dolnym Śląsku tylko z tego powodu, że mam alergię na kasy samoobsługowe. Dzisiaj za to o-------m na maxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przychodzę do sklepu, aby moje zakupy skasował człowiek i wytyczne mówią, że kasjer musi podejść na kasę na żądanie klienta. Nie mam problemów z
Niedługo moje zdjęcie będzie wisieć w większości marketów na Dolnym Śląsku tylko z tego powodu, że mam alergię na kasy samoobsługowe. Dzisiaj za to o-------m na maxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przychodzę do sklepu, aby moje zakupy skasował człowiek i wytyczne mówią, że kasjer musi podejść na kasę na żądanie klienta. Nie mam problemów z
HardWax +939
#memy
https://x.com/squatsons/status/1793330594908188918
#ukraina #wojna #rosja
@karhu: Choćby na takiej, że w miejscu gdzie stał samolot, unosi się wielka chmura pyłu po wybuchu a później w tym miejscu widać czarny dym. A sam słup czarnego dymu na tym lotnisku był potwierdzony z innych źródeł już wcześniej. Zaznaczyłem mniej więcej pozycje tego miga.
@karhu: No widzisz, a ja jestem w stanie stwierdzić, że to to samo miejsce, bo sobie odpaliłem mapy googla i porównałem miejsce z nagraniem, WOT technika.
@karhu: Czy ty czytasz co piszesz? Ja nie miałem wątpliwości co do tego czy to to samo miejsce na początku i później, bo to widać bez trudu. Ja sobie po prostu zgeolokalizowałem konkretne miejsce uderzenia na lotnisku i dodatkowo potwierdziłem że to to samo miejsce xD. I ja to miejsce już
Ten film nie jest żadnym dowodem że cokolwiek zostało zniszczone. Na podstawie tego filmu nie można stwierdzić:
A) że chwili porażenie był tam ten mig
B) że te mig był makietą
C) że nawet jak tam był ten mig to został zniszczony (jeżeli tam rzeczywiście był to obstawiałbym że został zniszczony)
Ten film pokazuje dosłownie nic tak żeby pokazać coś.
Co nie zmienia faktu, że raczej ruska propaganda
@karhu: Dzisiaj Ukraina ogłosiła zestrzelenie Su-25, dowodem na to jest to nagranie. Co myślisz o takim potwierdzeniu, to jest to o czym pisałeś ?