Aktywne Wpisy
heksengerg +139
mirko_anonim +48
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Oszczędzam i inwestuję od dokładnie dwóch lat. Nie są to duże kwoty, to dokładnie 1000 zł miesięcznie. Strategia jest prosta, kupuj bez względu na wahania rynków to i tak wszystko się uśredni.
Podzieliłem to na cztery części po 25% na:
-poduszkę finansową
Oszczędzam i inwestuję od dokładnie dwóch lat. Nie są to duże kwoty, to dokładnie 1000 zł miesięcznie. Strategia jest prosta, kupuj bez względu na wahania rynków to i tak wszystko się uśredni.
Podzieliłem to na cztery części po 25% na:
-poduszkę finansową
#hhc #hhco #hhcp #m-------a #thc #narkotykizawszespoko
@mateusz_dzordan5656: Bez przesady ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Potem dużo o tym czytałem i większość użytkowników ma po tym nieprzyjemne skutki uboczne np. Bol glowy krzywe fazy i do tego tolerancja bardzo szybko się buduje.
https://palexpressklep.pl/bezpieczenstwo-tworzenie-i-zastosowanie-alternatywnych-kannabinoidow/
Nieprawda, zakres substancji, których nabywanie/posiadanie itp. jest nielegalne, zgodnie z definicją ustawową, jest określany w drodze rozporządzeń wykazowych. Mam pod ręką przepisy ustawy prz.nark. więc służę pomocą:
GIS publikuje wiele komunikatów i rekomendacji, ale ostatecznie to co podlega pod sankcje karne musi wynikać z przepisów rozporządzenia i ustawy - w tym procesie GIS jedynie przekazuje rekomendacje ministrowi zdrowia, a minister zdrowia "penalizuje" substancje wydając aktualizacje