#hotelparadise Wy serio wierzycie, że ludzie pracujący, niektórzy z nich zarabiających więcej, niż najniższą krajowa, za 1000 zł podeszłoby do osoby, do której nie chcą, bo biedny naganiacz Oskarek latał i namawiał? Zastanówcie się. To nie jest wielka kwota. Zresztą teraz wychodzi, że jednak Aga nikomu tak nie mówiła, Dominika coś przekręciła. A nawet jeśli nie przekręciła, a tak po prostu powiedziała, to wierzy się tylko Dominice i nie weryfikuje się prawdy , bo po Agnieszce łatwo jeździć w tym momencie xD Rzekomo Aga dała, czy tam ma dać po tysiaku każdemu, kto za nią stanął, ale wszyscy dowiedzieli się o tym już po jej wygranym finale. Ojejku.
@Hogataa26: Głuchy słyszał, że ślepy widział, jak niemy mówił, że szczerbaty odgryzł włosy łysemu.. Tak to było z tą historią. To nic, ze uczestnicy nie wiedzą nic o żadnej kasie. Wykopowe posiadaczki wyłączności na prawdę wiedzą lepiej.
@Hogataa26: nawet tego nie wiadomo. Zmusiłam się do obejrzenia kawałka live na tt. Powiedziala, ze nie rozumie tego całego hejtu na Age. Czy zapytał ktoś o tego tysiaka nie wiem. TT nie na moje nerwy, bo mnie wnerwiają dzieciaki wrzeszczace pozdrów albo daj obsada, wie poszłam w p....stamtąd
@Hogataa26: ogarniam. Spoko. Znam się na iks de 🙃 Nie żebym podpowiadała, ale niebawem tę nieszczęsną Agę zaczną podejrzewac o zdalne wywoływanie porodow i przerywanie ciąż.
@Hogataa26 Jak w to, co Dominika mówi wątpię, to dodam, że zdziwiłabyś się, ile są ludzie w stanie zrobić za 1000 :) Właśnie im człowiek więcej zarabia, tym częściej staje się pazerny i skąpy.
Pracuję z niektórymi firmami od jakiegoś czasu, moi znajomi swoje biznesy z sukcesami rozwijają - o 1000 by zabili xD
Wy serio wierzycie, że ludzie pracujący, niektórzy z nich zarabiających więcej, niż najniższą krajowa, za 1000 zł podeszłoby do osoby, do której nie chcą, bo biedny naganiacz Oskarek latał i namawiał? Zastanówcie się. To nie jest wielka kwota.
Zresztą teraz wychodzi, że jednak Aga nikomu tak nie mówiła, Dominika coś przekręciła. A nawet jeśli nie przekręciła, a tak po prostu powiedziała, to wierzy się tylko Dominice i nie weryfikuje się prawdy , bo po Agnieszce łatwo jeździć w tym momencie xD
Rzekomo Aga dała, czy tam ma dać po tysiaku każdemu, kto za nią stanął, ale wszyscy dowiedzieli się o tym już po jej wygranym finale. Ojejku.
To nic, ze uczestnicy nie wiedzą nic o żadnej kasie. Wykopowe posiadaczki wyłączności na prawdę wiedzą lepiej.
Czy zapytał ktoś o tego tysiaka nie wiem.
TT nie na moje nerwy, bo mnie wnerwiają dzieciaki wrzeszczace pozdrów albo daj obsada, wie poszłam w p....stamtąd
Nie żebym podpowiadała, ale niebawem tę nieszczęsną Agę zaczną podejrzewac o zdalne wywoływanie porodow i przerywanie ciąż.
Pracuję z niektórymi firmami od jakiegoś czasu, moi znajomi swoje biznesy z sukcesami rozwijają - o 1000 by zabili xD