Wpis z mikrobloga

#perfumy jak sobie radzicie z paniami w #sephora #douglas? Bo jakby nie patrzeć, człowiek nie ma 5 sekund na spojrzenie na półkę.. grzeczne dziękuję tylko się rozglądam? Ostatnio w sumie jak podziękowałem jednej to po 30 sekundach przyszła kolejna, a po chwile jeszcze inna.. czy raczej chodzicie gdy jest dużo ludzi
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cohontes: Muszą cie rozpoznawać jako takiego perfumowego swira. Do mnie już nawet nie podchodzą albo tylko pytają czy czegoś konkretnego szukam a i ochroniarz się pierwszy mi kłania :)
  • Odpowiedz
@hikashi: no wlasnie to dziekuje konczy sie tym ze mowi jeszcze 5 rzeczy :D potem przychodzi sama z zapachami, opowiada o nich, a jak odmowie to przychodzi nastepna xd. Plus ten wzrok jakbym mial co najmniej im cos ukrasc
  • Odpowiedz
@cohontes: to weź raz drugi pociągnij temat, pokaz że znasz się na perfumach lepiej od nich i skończą. Widocznie traktują cie jak typowego klienta, któremu można wcisnąć marketingowy kit. Sam ostatnio pomogłem typowi wybrać perfum po tym jak pani w D wciskała mu saważa, że jaki to świetny zapach i w ogóle och ach.

Po kilku takich akcjach zapamiętają cie i będą ignorować xD
  • Odpowiedz