Wpis z mikrobloga

#zalewski pamiętam tego chłopaka którego wojewódzki ośmieszał na kanapie jego programu, że jest to człowiek który nie bzykał, ale takiego klimatu i poweru po metalu się nie spodziewałam #muzyka tak, wiem o złocie, wiem że zamilkł na dekadę, tak samo jak mi smutno że ala janosz z pierwszego idola zamknęła swoje utalentowane ryło na prawie dekady półtorej, ona poszła w muzykę dla dzieci i psychopodcasty po urodzeniu synka Tymka, ale Zalew mnie zaimponował tym teledyskiem i zwierzeniami w podcascie i świadomością bycia dzieckiem telewizji
KingaM - #zalewski pamiętam tego chłopaka którego wojewódzki ośmieszał na kanapie jeg...

źródło: zalewski krzysztof idol kuc metal

Pobierz
KingaM - #zalewski pamiętam tego chłopaka którego wojewódzki ośmieszał na kanapie jeg...
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KingaM: niezły kawałek, 20 lat temu taki program był chyba jedyną szansą, żeby zaistnieć w tzw. showbiznesie, więc trzeba było "przełknąć Kubę", do dziś pamiętam piosenkę, którą ponoć stworzyli uczestnicy programu
Nemo24 - @KingaM: niezły kawałek, 20 lat temu taki program był chyba jedyną szansą, ż...
  • Odpowiedz