Wpis z mikrobloga

Pytanie moze bardziej do #rozowepaski . Chciałem "z okazji" porodu kupić żonie pierścionek. Mam swój typ, ale czy on nie kojarzy się tak jakoś....zaręczynowo?
Z wymagań mam tylko żółte złoto + szmaragd. Reszta z propozycji zaufanego jubilera jakoś mnie nie przekonuje.
#pytanie #jubilerstwo #zwiazki #slub
pokey - Pytanie moze bardziej do #rozowepaski . Chciałem "z okazji" porodu kupić żoni...

źródło: pierścien

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pokey: te dwa serca to urocza koncepcja, jednak trochę infantylna. W takim stylu bardziej bym widziała wisiorek. Drugi całkiem całkiem, jednak ten pierwszy jak dla mnie ma najwięcej klasy. Co do tego na którym palcu noszony to już preferencja osobista. Musisz obczaić czy, ile i na jakich palcach na co dzień nosi teraz swoje pierścionki. Czy nosi nadal zaręczynowy itd. Serdeczny jest mniejszy w obwodzie od środkowego i wskazującego więc
  • Odpowiedz
  • 1
Musisz obczaić czy, ile i na jakich palcach na co dzień nosi teraz swoje pierścionki. Czy nosi nadal zaręczynowy itd.

@MaddieBaddie: Dzięki za konstruktywny wkład. Coś czułem, że te serca to nie bardzo.
Zaręczynowy nosi w tandemie z obroączką na prawej ręcej. Na środkowym lewej nosi pierscionek po swojej mamie więc dalej zostaje w sumie serdeczny lewej i środkowy prawej ręki. Myślałem, że tutaj są jakieś "zasady" jak np przy
  • Odpowiedz