Aktywne Wpisy
scorp_gfx +156
tych wroclawskich gastronomow juz posralo do reszty z tymi cenami xD
ktos moze mi wytlumaczyc czym spowodowana jest taka cena? przeciez to jest doslownie woda, maka, sos pomidorowy i troche mozzarelli
#pizza #wroclaw #gastronomia
ktos moze mi wytlumaczyc czym spowodowana jest taka cena? przeciez to jest doslownie woda, maka, sos pomidorowy i troche mozzarelli
#pizza #wroclaw #gastronomia
Koledzy i koleżanki, polecicie jakąś gre FPP/TPP na 20-30h? ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale nie jakiś sandbox typu RDR, CP2077, Days Gone, Bordery czy Far Cry... coś bardziej korytarzowego powiedzmy, w stylu Silent Hill nowego?
#gry
#gry
wyslalem w sobote, dzis w noscy doszla juz do warszawy, jest szansa ze dotrze do konca tygodnia? #pocztapolska #paczka #kurier #australia
To że priorytet to nic nie zmienia jak paczka płynie statkiem
Może lecieć samolotem (jak nie zostanie wykluczona z przewozu lotniczego), a równie dobrze drogą lądowo-morską (tzw. SAL i to nie jest to samo co droga morska).
Licz co najmniej 4 tygodnie, nim dotrze do Australii.
Jak byłem w Sydney na poczcie to pytałem ile idzie paczka do Polski i chłop mówił że 3-4 tygodnie więc może w drugą stronę tak samo.
Jak nadawałeś to nie powiedzieli ci?
Ekonomiczna to jakieś 2-3 miesiące.
To wcale nie oznacza, że fizycznie wyleciała z Polski, a że jest gotowa do przekazania przewoźnikowi.
A i urzędem wymiany dla paczek priorytetowych kierowanych do Australii jest Warszawa WER. Nie ma tu znaczenia, czy przesyłka idzie drogą lądową, lądowo-morską, morską czy lotniczą.