Aktywne Wpisy

dosefurious +248
Dzisiaj na lokalnej grupie z Rzeszowa wyświetlił mi się post o potrąceniu młodej dziewczyny. Dosłownie byłem w szoku po obejrzeniu nagrania. Chłop walnął młodą dziewczynę na pasach 18 grudnia 2023, ta odleciała na kilka metrów, połamane pół ciała, a gość dostaje karę grzywny xD Druga sprawa żadnej reakcji po potrąceniu - normalny człowiek w takiej sytuacji wybiega i od razu biegnie do potrąconej osoby, a tu facet odjechał, czeka, po czym zaczyna

zapijawka +6

źródło: 1000002379
Pobierz
#samochodyuzywane #kupnosamochodu #motoryzacja #uzywki
- czy samochód nie jest przerdzewiały od spodu - auta z roczników, które cię interesują były nieźle zabezpieczone przeciw korozji, więc rdza na progach czy podłodze, to prawdopodobnie ślad po zaniedbaniach lub przygodach na drodze (no i z rudą nie wygrasz, a naprawy blacharskie lakiernicze są dzisiaj abstrakcyjnie drogie)
- silnik - czy są ślady wycieków, czy chodzi
Przy hydro nie robisz tego i temat cię nie dotyczy.
Peżot nie wiem czy ma hydro czy nie, musiałbyś poszukać ale silniki mają złe opinie.
@missioncritical: Dzięki bardzo za super rozpisanie i odpowiedź, ten ford też mi chodzi po głowie. Ale słyszalem ze problemem jest rdza, czy to prawda?
@bi4ly_: Focusy MK2\MK2,5 dzielą się na te, które są przerdzewiałe i na te, których ten problem nie dotyczy. Zgadnij które z nich miały w przeszłości dzwona? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak poważnie, to nie są specjalnie podatne na rdzę i powinieneś szukać tylko takich, które nie mają żadnej rdzy na