Wpis z mikrobloga

Oooo a co to za poczwarka do mnie wypisuje?

Słuchaj Kinia jak chcesz kiełbasę w zęby do zgłoś się do szeryfa, ty się lubujesz w ruszaniu skórką dla jego :)))))
Dałeś temu wyraz już wielokrotnie.

Popracuj też nad wymową, bo twoja mowa to jeden wielki bełkot i nie jesteś tak idealny jak chciałbyś. Wysrywniku : D
Nawet pseudonimu sobie nie potrafisz wymyśleć tylko hańbisz notabene zacnego artystę jakim jest King Diamond, właściwie Kim Bendix Petersen. A niech cie szlag!

A ty jesteś byle łatkiem bezimiennym. Tyle w temacie dwójko treflu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Miało boleć? Będzie boleć!

#kononowicz #ludziebezokien #kingofthekongo #patostreamy #buldupy
pyczasty - Oooo a co to za poczwarka do mnie wypisuje?

Słuchaj Kinia jak chcesz kieł...

źródło: ppp

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@CzikaKiri: kinga niestety nie jest taka idealna jakby chciała być i brzydko się wysławia w rozmowach na żywo, jąka się, brzdąka i nie składa logicznych zdań. A jak nie ma co powiedzieć, to wtedy posiłkuję się wulgaryzmami.

''Król'' jest nagi
  • Odpowiedz
@pastorASD: King Diamond to jarmarczny pajac ,zespolik taki jak Kiss czy Alice Cooper. Tandetna rozrywka dla amerykańskiego plebsu ,podobnie jak wrestling . Obecnie sztandarowym przykładem takiego metalszajsu jest Ghost. Mercyful Fate był ambitniejszym tworem.
Szanuję olkoholików i meneli , nie pomagam tu nikomu a hejtuję wytrwale poniektórych.
  • Odpowiedz
Nie hejtuj dobrych i zasłużonych. Wszystkich co napisałeś widziałem na żywo, nawet Ghosta przed Slayerem i Iron Maiden w Poznaniu 2014 i gołsta pozwalam Ci hejtować bo to kałek jest, ale pozostałych już nie pozwalam. Pomagaj, nie hejtuj!
  • Odpowiedz
@pastorASD: ale ja nie hejtuję Kinga Diamond a, Kiss ,Alice Cooper czy Ghost. Ich twórczość do mnie nie trafia, słucham ich bardzo sporadycznie i są mnie obojętni. Niech sobie grają ku uciesze innych.
Akercocke, Anaal Nathrakh , Mayhem , Taylor Swift, Pink Floyd, Burzum, Anita Lipnicka - to jest muzyka. To są artyści.
Ja pomagam wyśmiewając wady i chore zachowania co poniektórych a że robię to bandycko i chamsko -
  • Odpowiedz