Aktywne Wpisy

Piotrek7231 +450

Veillo +17
Co sądzicie o tym facecie z 4chana, który twierdził, że ma raka żołądka i przeprowadzono z nim długie AMA W 2023R?
Twierdził, że statek budowlany od co najmniej 4000r p.n.e znajduje się na dnie trójkąta bermudzkiego, do którego regularnie wlatują i wylatują drony typu tic tac i inne. Twierdzi, że znanych jest 16 odmian statków, każdy przeznaczony do czegoś innego, a same statki napędzane pierwiastkiem 115 i niewielką siłą grawitacyjną.
Zgadza się
Twierdził, że statek budowlany od co najmniej 4000r p.n.e znajduje się na dnie trójkąta bermudzkiego, do którego regularnie wlatują i wylatują drony typu tic tac i inne. Twierdzi, że znanych jest 16 odmian statków, każdy przeznaczony do czegoś innego, a same statki napędzane pierwiastkiem 115 i niewielką siłą grawitacyjną.
Zgadza się
Tak Budda to dlaczego jak wrzuciłeś na instagram rolkę z prezentacji tego zółtego jeepa pod żółtą puszkę i przez kilka godzin WSZYSTKIE komentarze to były opinie, że to g---o itd to usunąłeś rolkę? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Komentarze cytuję z pamięci: "obrzydliwe g---o" albo "smak niegodny reprezentanta".
Myślę, że ten konkurs na 2 miliony mu się nie spina, na pewno było niewiele zgłoszeń w tych idiotycznych zagadkach (a na pewno znacznie znacznie mniej niż w loteriach).
Manipulant najwyższych lotów.
Czy to może powtórka historii typu "budowa siedziby rujnuje mnie finansowo dlatego kupuję koensiggeg za 13 milionów i robię loterię" i szykuje się coś w rodzaju "szantażyści rujnują mnie finansowo, muszę stworzyć loterię"
#budda #famemma
źródło: Zrzut ekranu 2024-05-16 o 10.42.24
PobierzNo generalnie wszystko by się udało gdyby nie Pis i blokada energetyków dla dzieci xD Tak to niestety sprawa się skomplikowała, bo liczba pełnoletnich debili co by kupowała
@Nicolaus_Steno1: bezpośrednio nie, ale dziwnym trafem w filmie odpowiada na argumenty rzucane na wykopie oraz odnosi się do beki z "podnoszenia poprzeczki", której jakoś gdzie indziej niż na wykopie nie widziałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dddobranoc: Przepraszam, ale nie masz racji przyjacielu. Branża spożywcza jest czymś na tyle elastycznym, że tam jest miejsca na zarobek zawsze niezależnie od czasów i można zarabiać tam chore pieniądze będąc totalnie anonimowym nawet. Problem jest taki, że wypuszczenie kolejnych napojów energetycznych było czystą głupotą w momencie kiedy na rynku masz przesyt i nałożono ograniczenia +18, już nawet nie pisząc