Wpis z mikrobloga

#p0lka #przegryw #incel #blackpill #stulejacontent#

@Pasterz30 widzę, że заболело :))) dlatego też wstawiam ponownie moją opinię, bo na wykopie nie ma wolności słowa.

Ciekawa jestem jest większość z was skończy. Wy nie nadajecie się nawet na betabankomat, a dziewczyna będzie miała fajne wspomnienia i będzie miała o czym kiedyś opowiadać wnuczkom :)) wasze wspomnienia natomiast zanikną, bo w sumie to komu mielibyście opowiadać o swoich licznych stosunkach z dłonią i zmarnowania młodości na gnicie w fotelu przy komputerze?
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@NDSS: Szczerze to nie życzę nikomu takiego losu, ale jeśli przegrywy nic nie zrobią ze swoim życiem to tak naprawdopodobniej będzie.
  • Odpowiedz
  • 1
@Mamaboss twoje wspomnienia przeminą, a wnuczki I tak nie bedziesz miała, bo żaden facet nie bedzie chcial sie zwiazac z kims kogo mogl miec kazdy kto ma tylko lekko ciemniejsza cere. Pozatym by miec wnuczke to trzeba byc tez plodnym.
  • Odpowiedz
  • 0
@Hariel: A skąd ty możesz wiedzieć czy ja jestem płodna czy nie, i czy mam dzieci czy nie, skoro ty nawet kobiety nago irl nigdy nir widziałeś xD i tu się mylisz, bo mnie rasistowscy p0lusy nie interesują, a wręcz odrzucają :))
  • Odpowiedz
  • 0
@Mamaboss czy jestes plodna czy nie widac po tym jak sie trigerujesz kiedy jakiejs kobiecie wypomni sie wiek czy jej zdolnosci reprodukcyjne, tak jakby dotyczylo cie osobiscie. Ja nie mówię o tym ze masz byc z Polakiem, ale skoro tyle lat mieszkajac w hiszpanii nie zlapalas zadnego chada, to raczej zaden fajny facet nie bedzie toba zainteresowany, wiec zyj swoimi wspomnieniami ktore przemina bo nic innego ci z zycia nie zostało.
  • Odpowiedz
  • 0
@Hariel: i znów tradycyjne myślenie p0lusa - nie każdy człowiek jest zainteresowany stałymi związkami xD to że wy tracicie chęć do życia, bo nie macie dostępu do cipska, to nie znaczy że tak jest z nami :))) poza tym gdybyś choć troche poszerzył swoje horyzonty, to wiedziałbyś, że w Hiszpanii liczy się romans i namiętność, nawet jeśli trwa 2 miesiące, a nie znudzenie sobą po kilkanaście lat w związkach :)))
  • Odpowiedz
  • 1
@Mamaboss kazdy człowiek finalnie dazy do tego by mieć dzieci, to jest nasz cel zycie czy tego chcesz czy nie. I co ci z tego romansu, poza chwilowym zastrzykiem dopaminy, kiedy po 2 miesiacach I tak zostaniesz odstawiona, i nadal samotna. Tyle mowisz o tym swoim cipsku, aż szkoda ze nie widzisz niczego innego wartosciowego w sobie. Jak jesteś z kims kogo kochasz to I po kilku latach nie nudzi ci
  • Odpowiedz