Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim Mirek, problem jest duży. Pojęcia nie mam jak go rozwiązać, ale wiem (choć dotarło to do mnie tydzień temu), że masz prawo być szczęśliwym, żyć jak chcesz i jeśli ona w tym przeszkadza, to nara. Sam swoją pożegnałem po 3.5 roku właśnie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: skoro tak się zachowuje po degradacji to znaczy, że zrobili to z konkretnego powodu. Kobitki często nie myślą logicznie i zaczyna się pierdzielić coś w firmie. Zaproponowali jej inne stanowisko, ma szanse zdobyć doświadczenie i awansować.
Kuzyn przerabiał coś podobnego, ale wynikało to z tego, że nie potrafił dać jej w mordę, a ona tego chciała tylko nie potrafiła tego powiedzieć. Nic się nie zmieni, jak poszła już w
  • Odpowiedz
@mirko_anonim wiesz skoro praktycznie siedzi na twoim utrzymaniu to dziwne że zgrywa taka dominatorke non stop , kogo u licha wy sobie bierzecie to tych związków , klasycznie sobie zrob z taką kobietą dziecko to ci nasra na tą głowę i przyklepie
  • Odpowiedz
@DejvMajla
,że masz prawo być szczęśliwym, żyć jak chcesz i jeśli ona w tym przeszkadza, to nara.

No super motto na życie takie pasujące do 10 letniego dziecka które musi mieć co chce , ty jesteś taka męska wersja laski która on opisuje
  • Odpowiedz
@Linnior88 masz takie zdanie, okej. Ja mam inne - jeśli ktoś Ci przeszkadza w szczęściu, to miej jaja ta osobę z życia wykreślić. Nie wiem gdzie tu mentalność 10 latka, bo nie chodzi o zabawki, tylko o uciekające życie
  • Odpowiedz
@Linnior88 a jeśli nie używa? Mirek ma czekać, aż mina kolejne lata, a on się obudzi przed 40 żyjąc w związku, którego nie chce, życiem które zaakceptował z osobą której nienawidzi? Wtedy ma dopiero sobie życie układać?
  • Odpowiedz
@Linnior88 dzisiaj kocha i mota, za 15 lat już będzie to inaczej wyglądać. Nie ma innego uczucia niż nienawiść do osoby, którą, nawet nieświadomie, posądzamy o zmarnowanie życia.

To trochę jak z gangreną, łatwiej uciąć palec wcześniej niż nogę w kolanie później.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mireczku, takie akcje jak pójście na pieszo przez całe miasto to typowa pokazówa tak jak napisałeś której celem jest wywołanie poczucia winy u Ciebie. Ty nie jesteś szoferem na zawołanie i to normalne że możesz nie mieć czasu. Tu nie ma o czym rozmawiać, odpowiadasz tylko "ok" i nie ma tematu, ewentualnie "jedź autobusem" i nic więcej, a już na pewno nie reaguj na szantaż emocjonalny w takich sytuacjach.
  • Odpowiedz