Aktywne Wpisy
![Chrysopoeia](https://wykop.pl/cdn/c0834752/f15216ff84820e698c9829c1af8e18f3e3be22d2dfa69ed2ef61498a2423fa4a,q60.png)
Chrysopoeia +14
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
![wykop](https://wykop.pl/cdn/c3397992/wykop_U5laqyXEOf,q60.jpg)
wykop +12
Wykopowicze,
w związku z coraz bardziej restrykcyjnymi wymaganiami dotyczącymi emisji reklam, byliśmy zmuszeni wprowadzić zmiany w widoczności treści na stronie głównej - zmiany te będą dotyczyć jedynie użytkowników niezalogowanych.
Co zmieniamy?
1. Widoczność znalezisk, uznawanych za kontrowersyjne przez systemy reklamowe, będzie ograniczona na stronie głównej dla użytkowników
w związku z coraz bardziej restrykcyjnymi wymaganiami dotyczącymi emisji reklam, byliśmy zmuszeni wprowadzić zmiany w widoczności treści na stronie głównej - zmiany te będą dotyczyć jedynie użytkowników niezalogowanych.
Co zmieniamy?
1. Widoczność znalezisk, uznawanych za kontrowersyjne przez systemy reklamowe, będzie ograniczona na stronie głównej dla użytkowników
Obsrane boisko, zagrzybione drzwi w szatni juniorów, a ty jako mistrz świata kupujesz balon pod trening i bilety dla zawodnika, który ma przyjechać do klubu. Szacunek.
Śmiałem się, że będzie grał co 2 tygodnie, bo taniec z gwiazdami u Helmutów będzie ważniejszy. Przyznaję, myliłem się. Życzę każdemu klubowi takiego kogoś jak Podolski. W dzisiejszych czasach trudno o takich ludzi.
"Mam nadzieję, że będę tu jeszcze parę lat" - Róbcie wszystko, by został. Facet z takimi kontaktami to skarb nie do przecenienia.
#ekstraklasa #pilkanozna #gornikzabrze #torcida #ekstraklasa
źródło: xxx
PobierzRozumiem że to boiskowy trash-talk ale to też można robić w lepszym albo gorszym stylu.
Ot, seba z familoków, tyle że zarobiony.
Myślę, że wielu ludzi trochę tego nie docenia, ale marketingowo jego obecność w lidze to duża sprawa. Nie tylko dla Górnika, ale dla całej ligi. Myślę, że innym klubom też łatwiej namówić piłkarzy do grania w lidze, w której jest Podolski.
Sportowo też się broni. Zestarzał się lepiej niż np.
I jakie „ruchy w przyszłości” masz na myśli? Że on niby liczy na lukratywną posadkę np. dyrektora sportowego Górnika albo trenera? No po prostu tak bajońskie sumy się tam zarabia że typ na pewno robiłby pod to kilkuletnie podchody i poświęcał na to ostatnie lata kariery.
Lu Lu Lu Lukas Podolski