Aktywne Wpisy

moll +303
źródło: 1000019693
Pobierz
fshm +215
Mieszkam w Kolumbii Brytyjskiej (Kanada) i od lat szlajam się po tutejszych lasach i dziczy, zahaczając też o szlaki w USA. Długie trasy 4x4, nocowanie na dziko, ognisko, kawa i po prostu święty spokój - to moja codzienność.
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w

Znalazłem fajną sztukę w salonie Volkswagena ale sprzedawca trochę kręci. Auto miało stłuczkę (naprawiane w ASO ale nie u nich) po której miał być malowany tylko zderzak + cieniowane drzwi. Poprosiłem o dokumenty z naprawy i dostałem historię samochodu gdzie szkoda wygląda tak jak na screenie.
Z tego co widać w dokumencie z serwisu, moim okiem to nie były "cieniowane drzwi" tylko konkretny dzwon z wymianą całych drzwi, szyby, lusterka a nawet uszczelki szyby z przodu. Nie szukam auta idealnego bo wiem, że żona będzie się uczyć i jest duża szansa na jakieś zarysowania ;) ale nie chciałbym też kupować dla niej gruza po konkretnym dzwonie z obawy na bezpieczeństwo jej i małego dziecka.
Co o tym myślicie? Ma ktoś doświadczenie jak takie dokumenty z ASO przekładają się na rzeczywistość?
#samochody #auta #motoryzacja #zakupsamochodu #motodoradca #kiciochpyta #vw #volkswagen
źródło: Zrzut ekranu 2024-05-13 o 21.29.48
Pobierz