Wpis z mikrobloga

Są tu osoby co pizgają się nadal z parfumdreams o zwrot pieniędzy? Napisali, że mam im wysłać potwierdzenie płatności, od kogoś też to chcieli? xDD Dziś mija 15 dni roboczych, bo sami pisali, że w ciągu 15 dni zwrócą pieniądze.
#perfumy
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tafil nikt nie dostał co płacił blikiem. Ja im tydzień temu prawie wysyłałem potwierdzenie przelewu to dzisiaj mi naposali takie coś:

Uprzejmie informuje, ze nadal pracujemy nad Pana sprawa. Jak tylko otrzymam informacje zwrotna, niezwłocznie się z Panem skontaktuje.
Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za długi czas oczekiwania. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Rzekomo przez telefon przekazali, że polska filia parfumdreams wszystkich obowiązków dopelnili ale to niemiecka centrala, po której stronie leży rozliczenie pieniędzy się na nich w--------a i robi to swoim tempem xD. ogólnie ciężki smrut jest bo już są zgłoszenia na policję, do uokiku a ci oprócz użerania się z niemcami muszą jeszcze udowadniać że wszystko zrobili dobrze po polskiej stronie.
  • Odpowiedz
@Tafil też się z nimi bujałem ze zwrotem przy anulowanym zamówieniu, zwrot w trakcie weryfikacji etc i co zrobili? Podczas tego nadali mi paczkę xD uznałem że szybciej odsprzedam kupiony flakon niż zobaczę pieniądze od nich
  • Odpowiedz
@Tafil ja rok temu mialem z nimi przygode. Miesiac czasu sie meczylem zeby oddali hajs, a początkowo nawet pisali, ze oni ich nie pobrali xd
  • Odpowiedz