Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przez bitą godzinę ludzie lekko przed 30 opowiadali na jakich to imprezach nie byli, co to się nie działo i jak to człowiek zaczyna wchodzić w taki wiek że nie chce mu się już tak imprezować.

I sluchalem tego ja, którego to wszystko ominęło i nie miałem co powiedzieć. Myślałem już że nie wytrzymam i wyjdę.

Czym sie przejmujesz? To codzienność u mnie w kołchozie. Posłucham chwile, okej fajnie i lece dalej.

@
Mr3nKi - > Przez bitą godzinę ludzie lekko przed 30 opowiadali na jakich to imprezach...

źródło: 7b8

Pobierz
  • Odpowiedz
@altenos: nigdy nie bylem na imprezie ale wiem m, że okropnie bym się tam męczył. Okropna muzyka, smród ludzi w tłumie, alko szlugi normictwo patola. Dla chłopa tylko relaksujące spierdotripy w naturze.
  • Odpowiedz
@altenos: jakie to prawdziwe, mam tak samo jak już przypadkiem znajdę się w towarzystwie. Nie ma się nawet jak odezwać przez brak doświadczeń
  • Odpowiedz
Nawet jakbyście magicznie zaczęli być duszą towarzystwa i mieć znajomych to stracone lata będą was prześladować do końca waszych dni. Byłem ostatnio na spotkaniu z pracy i pojawił się temat imprez/osiemnastek. Przez bitą godzinę ludzie lekko przed 30 opowiadali na jakich to imprezach nie byli, co to się nie działo i jak to człowiek zaczyna wchodzić w taki wiek że nie chce mu się już tak imprezować.

I sluchalem tego ja, którego
  • Odpowiedz
@altenos: przesiedziałem pół życia przed kompem grając w gierki, żałuje ? nie, wyrosłem na z---a, dzikusa i odludka ? tak. Przegryw to przeznaczenie nim sie rodzisz i nim umierasz
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: ale nikt nie mówi, że za każdym razem trzeba się u--------c na imprezie. Spierdotripy są też spoko o ile nie są jedyną formą wyjścia gdziekolwiek, bo później kolejna osoba dołącza do tagu przegryw z informacją ważną dla nikogo, że nawet nie ma się do kogo odezwać w wieku 30 lat.
  • Odpowiedz