Aktywne Wpisy
JaX92 +108
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +79

Posty przerywane po 16h w tym zdarzały się po 48,
Jem różnorodnie w tym produkty prebiotyczne i pro, kefiry, kiszonki, kurkuma, migdały, zielone banany, dużo błonnika,chia, siemię, czasem inulina, po której ilość gazów się nasila.
Zauważyłem też że szczególnie źle działają jajka
Generalnie myślę że wyczerpałem naturalne i podstawowe metody rozwiązania mojego problemu. Podejrzewam, że do lekarza będę musiał iść prywatnie, do jakiego (gastroenterolog)? Jakie badania zarobić wcześniej, aby przyjść już na gotowe, za jedną wizyta, żeby nie płacić dwukrotnie
Witamina D regularnie brana z magnezem, raczej nie ma opcji na niedobory żywieniowe
#medycyna #zdrowie #zdrowazywnosc #zdroweodzywianie
Drugi trop: stres i psychiatra/psycholog
Ja np. nie mogę jeść kiszonek a są bardzo zdrowe.
To że coś jest zdrowe nie oznacza, że Ty powinieneś to jeść!
@fruczek gastroskopii nie robiłem
Stresu w życiu zbyt wiele nie mam, więc to bym odrzucił
Kiszonek też nie jem codziennie, a gazy występują
Swoją drogą to akurat alergii pokarmowej pozbyłem się dzięki
Byłeś z tym u jakiegolwiek lekarza????
Czy na chłopski rozum jak jesz zdrowo to zdrowy musisz być?
Szeroko stosowane