Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +264
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +31
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

W ostatniej rozmowie o czerwonych liniach, czy to bylo na serio przez chwile sugerowane przez Bartosiaka, zeby rozwazyc, przy wyznaczaniu naszych czerwonych linii, aby przy okazji rowniez domyslnie oskarzac rosje, jesli jakas zostanie przekroczona nawet bez dochodzenia gdzie, kto, co i po co?!
Chyba tak znakomity geostrateg potrafi przewidziec zdarzenie, ze jakis oportunistycznie nastawiony rzad lub inne 3rd party wykorzysta nasza postawe dla swoich celow i wpieprzy nas na mine?
Nie tak dawno to nawet z tymi nurkami w porcie nie mozna bylo ustalic co oni tam wlasciwie robili.
Bardzo do przodu, no chyba ze aktywnie szukaja jak nas wpieprzyc w konflikt z ruskimi jak tylko szybko sie da - ale o tym to jakos nie mowia w swoich pogadankach na ytube.