Aktywne Wpisy

Caracas +1083
Od jakiegoś czasu w wolnej chwili zazwyczaj w pracy wbijam się na niemiecką Wikipedię. Następne wchodzę w artykuł o jakiejś gminie / małym miasteczku, które dumnie chwali się zasłużonymi obywatelami i wklejam im zbrodniarzy wojennych, którzy żyli sobie w tym miejscu po wojnie :D
Zdjęcie dla przykładu.
Niestety często edycja wchodzi dopiero za 3-4 razem bo jest usuwana lub edytowana często przez gminę ale jestem uparty :D
Następne staram się edytować artykuł
Zdjęcie dla przykładu.
Niestety często edycja wchodzi dopiero za 3-4 razem bo jest usuwana lub edytowana często przez gminę ale jestem uparty :D
Następne staram się edytować artykuł
źródło: temp_file2926320689083779311
Pobierz
Arseri +4
Siema Miraski.
Muszę zwrócić się do was o pomoc.
Od lutego spotykam się z loszka, podobny mamy lvl ok. 40. No i wszystko się dobrze układało, szło w jak najlepszym kierunku. Ale wczoraj jednak coś mi się lampka zapaliła. Otóż jakiś czas temu, mówiła mi, że jej ex do niej pisze, ale ma to zablokowanego, że chce być szczera. Myślę No spoko, chłop może się nie potrafi ogarnac, coś dalej czuje. No
Muszę zwrócić się do was o pomoc.
Od lutego spotykam się z loszka, podobny mamy lvl ok. 40. No i wszystko się dobrze układało, szło w jak najlepszym kierunku. Ale wczoraj jednak coś mi się lampka zapaliła. Otóż jakiś czas temu, mówiła mi, że jej ex do niej pisze, ale ma to zablokowanego, że chce być szczera. Myślę No spoko, chłop może się nie potrafi ogarnac, coś dalej czuje. No

Małe zakupy dziś i w ciągu ostatnich dni. Nie będę wrzucał co procent, bo to by były za długie okresy czasu, po prostu będę co kilka dni pokazywał jak zmieniła się średnia miesięczna dywidenda.
Przy pierwszym poście z dnia 05.05.2024 średnia miesięczna była --------118 USD ---------
Zwiększyłem pozycję na Realty Income a dziś kupiłem ogromną ilość akcji ( 1 - słownie jedną) Pepsi ! Nie cole, choć to właśnie COLĘ PIJE WŁAŚNIE Z WHISKACZEM słuchając tej piosenki https://www.youtube.com/watch?v=syLU0zUREf4
Tak więc, średnia miesięczna dywidenda wzrosła przez 4 dni o. -------4 dolary, wynosi teraz 122 USD---------------- , za to roczna urosła o 50 dolarów prawie--------- Plus jest taki, że z -340 dolarów na akcjach dziś jestem ponad 500 na plus, ale w #!$%@? to mam bo i tak trzymam na lata.
Jak skończę remont to tempo przyspieszy, jedziemy #!$%@? nie poddajemy się bydlaki.
źródło: IMG_1284
Pobierzźródło: jpeg
Pobierzźródło: a06cb317-7743-4120-b1ee-eaa9e1ae4d7c
PobierzAle poczekajmy jeszcze na potwierdzenie czy dobrze obczailem
źródło: lpt
Pobierz