Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +34

źródło: Przechwytywanie
Pobierz
krucjan +49
Zrobiłem swoją pierwszą w życiu sałatkę jarzynowa, najlepsza jaką jadłem 💥💥
#gotujzwykopem #jedzenie #jedzzkrucjanem
#gotujzwykopem #jedzenie #jedzzkrucjanem

źródło: temp_file7502696022448195004
Pobierz
Gdyby ktoś rozważał zakup laptopa Lenovo Yoga (za nieco ponad 4 tys. zł), licząc na komfortową pracę, top może się srogo rozczarować, bo po podłączeniu do zasilania, zasilacz zaczyna nieustająco wyć.
Serwis Lenovo zapoznał się z nagraniem i orzekł, że wszystko jest ok, cytuję:
1. Skowyt cewek jest naturalny
2. W nagraniu nie widać niczego niepokojącego
3. Nie ma w tym wypadku problemu sprzętowego
4. Jest to zwykłe piszczenie cewek, a tym samym poprawna praca
Jak widzicie można się srogo rozczarować.
@Inboxie: ...to równie dobrze może rozważać zakup shitcoina albo suplementu diety na zwiększenie beniza. Zaraz pewnie mnie tu zakrzyczą psychofani poleasingowych Thinkpadów ale prawda jest jaka jest: laptopy są od lat robione po .uju i jakiego modelu by się nie wybrało, coś będzie zrobione skandalicznie źle. W twoim przypadku zasilacz, w inym ekran, jeszcze innym płyta i tak można w nieskończoność ( ͡° ʖ
@Inboxie: 100% racji, z tym że to raczej nie wina lapka, tylko zasilacza i servisu. To jest chyba zwykły zasilacz na USB-C - nie ma co drzeć szat, ja bym tak jak mówi @MercedesBenizPolska kupił po prostu dowolny inny na allegro i napisał do centrali lenovo jak zostałem pieknie zlany przez ich serwis.
@MercedesBenizPolska: ale dlaczego ma cokolwiek dokupować skoro miał w komplecie do komputera za 4 koła... Szanujmy się trochę. Gdyby to dotyczyło jakiejś usługi publicznej byłby ryk na 10 znalezisk na Wykopie wszystkie z ogniem.
Ja miałem tylko jedną przygode z nowym kompem. Acer kupiony jakoś w 2019. Przyszedł i po 10min korzystania odpadł przycisk na klawiaturze. Szybki reaserch, niestety to był nowy model i nie były dostepne jeszcze na