Aktywne Wpisy

Krzewiciel_prawdy +2550
Shalom.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
źródło: 254
Pobierz

qtass +62
Po wypadku w Warszawie tylko utwierdzam sie w tym, ze samochodziarze to najgorsza grupa spoleczna w Polsce.
Ich samochodziki sa najwazniejsze, MUSZA ZAPI#RDALAC bo sie udusza. Zginelo niewinne dziecko, ktore po prostu stalo na chodniku... To jest tragiczne i wstrzasajace jak uswiadomisz sobie, ze to mogles byc Ty albo ktos z Twojej rodziny bo jakis debil MUSI JECHAC AUTEM i zapi#rdalac.
A to tylko kropla w morzu, codziennie gina ludzie bo SAMOCHODZIARZE
Ich samochodziki sa najwazniejsze, MUSZA ZAPI#RDALAC bo sie udusza. Zginelo niewinne dziecko, ktore po prostu stalo na chodniku... To jest tragiczne i wstrzasajace jak uswiadomisz sobie, ze to mogles byc Ty albo ktos z Twojej rodziny bo jakis debil MUSI JECHAC AUTEM i zapi#rdalac.
A to tylko kropla w morzu, codziennie gina ludzie bo SAMOCHODZIARZE

moje życie wygląda tak: praca 7h w której robie 15/25k ktoków, siłownia 3 razy w tygodniu i studia zaoczne w weekendy
(dodam może ze mam 23lata 195cm/92kg)
do tego mam #cukrzyca
prowadzę dość normalny tryb życia, powiedziałbym że dość sportowy? dbam o to co jem, liczę makro itd
na przykład dziś po "podróży" 30km samochodem jestem tak zmęczony jakbym przebiegł maraton, po pracy nie potrafię żyć bez drzemki, w zasadzie to zasypiam na siedząco
Te wszystkie "cukrzycowe" badania mam okej- dość często się badam. Mam obronę za jakieś 3 miesiące ale jakkolwiek to nie zabrzmi nie mam siły zacząć sie uczyć bardziej, nie dam rady. To samo ma się do jakiejś pracy w domy czy cokolwiek w ogrodzie, mam do wszystkiego ogromną niechęć oraz brak sił
nie mam pojęcia co mogę zmienić/do kogo się z tym udać z tym problemem, śpię też wystarczająco, gdzieś 6/8h plus drzemki w trakcie dnia
#zdrowie #pomocy #badania #lekarz
Sam z CT1 miałem od razu zdiagnozowane Hashimoto, bo to niestety częste, że ma się większy pakiet chorób autoimmunologicznych.
robiłem też testosteron ostatnio, wyszedł w normie lecz bliżej dolnej granicy
na librze wychodzi wiecej jakoś u mnie, tym razem 6.7
średnia z 90 dni 141