Wpis z mikrobloga

@Jazon: to ja polecam słodka paprykę, chilli, kumin i sol na tofu i wrzucić na grilla lub patelnię ( ͡° ͜ʖ ͡°) jestem uzależniona od tofu, uwielbiam wędzone z własnymi mieszankami przypraw
  • Odpowiedz
  • 1
@drzewnyzwierz: ja wędzone raz spróbowałem i mi nie podeszło, ten posmak wędzony zabił mi smak wszystkiego innego xd
@Mirkovsky no ja tak z dobre 6-8min grillowałem
@420_3 grill elektryczny bez papieru. Wczoraj na próbę z olejem, dzisiaj bez. Moim zdaniem bez lepiej wypadło, odparowało wodę i taka nieco mięsna struktura się zrobiła
  • Odpowiedz
@Jazon: spróbuj sobie tempeh. Też wytwór sojowy, ale z ciekawszą konsystencją i nadający się do jedzenia na surowo. Jak go odkryłem to przestałem mieć ochotę na tofu.
  • Odpowiedz