Wpis z mikrobloga

Farma Clarksona to dla mnie wielki fenomen. Jestem z miasta, bywałem na wsi u rodziny ale nic szczególnego tam nie robiłem. Mimo to, ta seria to chyba aktualnie topka tego na co każdego roku czekam. Polecam każdemu kto jeszcze nie sprawdził.
#farmaclarksona #amazon #seriale #dokumenty
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@uytx: no bo to clarkson robi, dlatego jest dobre, typ ma charyzmę, szkoda że jak był młodszy, to trochę "zmarnowany" czas na jego możliwości był i pod względem technologicznym i ogólnie budżetowym telewizji, zresztą to się tyczy całej trójki z tg
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@Niedobry: ja się nie znam, ale przerażające z mojego punktu widzenia są te wszystkie regulacje i to jak wszystko dookoła próbuje utrudnić mu życie.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Miecz12: to prawda, mimo wszystko reszta ekipy też nadaje dużo koloru. Kaleb, Charlie, Lisa i najlepszy z najlepszych Gerald.
  • Odpowiedz
@uytx: Ale stary... W kazdym zawodzie masz regulacje. A sprobuj np. fabryke postawic. Czegokolwiek. To zobaczysz co to regulacje. Hihi. Ale serial mega. I reszta aktorow rowniez daje rade. To fakt.
  • Odpowiedz
Bo facet pokazuje rolnictwo

@Niedobry: Co? Ile razy on karmil swoje swinie? Krowy? On nic nie pokazuje. A wiesz dlaczego? Bo on NIC tam nie robi.

ale przerażające z mojego punktu widzenia są te wszystkie regulacje

@uytx: KOMPLETNA BZDURA. Tam praktycznie nie ma regulacji. To ze musisz myc rece, przed podaniem komus jedzenia to sa te twoje regulacje?
  • Odpowiedz