#iphone #samsung #huawei Witam, od 5 lat jestem posiadaczem telefonu huawei p30 pro z którego jestem bardzo zadowolony jednak po tylu latach jakość zdjęć/video już znacząco odstaje od flagowych telefonów. Nigdy nie miałem iphone nie używam też macków. Myślałem o przesiadce na iphone 15 pro max tylko boje się iż niewygodne dla mnie używanie będzie face ID i brak odblokowania na odcisk palca da się we znaki, druga opcja to samsung s24 plus/ultra. Głównie zależy mi na zdjęciach i video. Przesiadał ktoś się z huaweia na iphone? Jak wrażenia? Jak z faceId ? Dzięki z góry!
@piekarz007 też miałem takie obawy bo na iPhone 7 miałem Touch ID i bałem się przesiadki na Face ID. Jestem na 15P i Face ID to mega kozak, działa świetnie
@johny-kowalski: a jednak. Chwytając smartfon w kieszeni, wiedząc gdzie jest touch-id (z boku, tyłu, w ekranie) możemy odblokować tak, że gdy już wyciągniemy smartfon, on jest odblokowany. Tym czasem face-id wymaga zobaczenia twarzy, a jak wiadomo twarz jest wyżej niż kieszeń... a także (np. w czasach pandemii) trzeba było nosić maski. Można też komuś wtrakcie spania ukraść smartfon i ten z face-id, wystarczy zbliżyć do twarzy śpiącego właściciela i cyk,
Witam, od 5 lat jestem posiadaczem telefonu huawei p30 pro z którego jestem bardzo zadowolony jednak po tylu latach jakość zdjęć/video już znacząco odstaje od flagowych telefonów. Nigdy nie miałem iphone nie używam też macków. Myślałem o przesiadce na iphone 15 pro max tylko boje się iż niewygodne dla mnie używanie będzie face ID i brak odblokowania na odcisk palca da się we znaki, druga opcja to samsung s24 plus/ultra. Głównie zależy mi na zdjęciach i video. Przesiadał ktoś się z huaweia na iphone? Jak wrażenia? Jak z faceId ? Dzięki z góry!
Tylko w pl cena z d--y.
Chwytając smartfon w kieszeni, wiedząc gdzie jest touch-id (z boku, tyłu, w ekranie) możemy odblokować tak, że gdy już wyciągniemy smartfon, on jest odblokowany.
Tym czasem face-id wymaga zobaczenia twarzy, a jak wiadomo twarz jest wyżej niż kieszeń... a także (np. w czasach pandemii) trzeba było nosić maski.
Można też komuś wtrakcie spania ukraść smartfon i ten z face-id, wystarczy zbliżyć do twarzy śpiącego właściciela i cyk,