Aktywne Wpisy
Veg73 +206
Takie pytanie do wegan.
Często oburzacie się, że idąc na imprezę nie ma dla was co jeść, bo wszystko zawiera składniki pochodzące od zwierząt. Pomijam jakieś mixy warzyw.
Chcielibyście jakkolwiek, aby gospodarz uszanował to, że takich rzeczy nie jecie.
Czy weganie w takim razie robiąc imprezę w domu smażą przysłowiowego "schabowego", aby uszanować wolę gości czy też narzucają im wegańską dietę?
A może dyskryminacja i takich osób nie zapraszamy?
Często oburzacie się, że idąc na imprezę nie ma dla was co jeść, bo wszystko zawiera składniki pochodzące od zwierząt. Pomijam jakieś mixy warzyw.
Chcielibyście jakkolwiek, aby gospodarz uszanował to, że takich rzeczy nie jecie.
Czy weganie w takim razie robiąc imprezę w domu smażą przysłowiowego "schabowego", aby uszanować wolę gości czy też narzucają im wegańską dietę?
A może dyskryminacja i takich osób nie zapraszamy?
Creatinee +269
Tak nawiązując do niedawnego wpisu. Dziś nie poszłam do pracy, bo jakoś niefortunnie ojciec mi zmarł. Oto co kolega mi napisał.
#januszebiznesu
#januszebiznesu
Czy ma ktoś jakąś stronę/pdf z przepisami na obiad? Kiedyś wykupywałem przepis na fabyka siły, ale tam były jakieś bardzo wymyślone, które mi nie smakowały.