Aktywne Wpisy
Angelika_S +24
Pytanie może mondre może gupie nie wiem
Jakie polecacie firmy / strony do kupna przedłużaczy / splitterów? Wymogi to spełnienie norm / bezpieczeństwo i cywilne kolory (nie pomarańczowe)
Chcę coś kupić w necie ale boję się chińskiego gówna a na stronach dużych marketów jest drogo i mały wybór.
#elektryka #pytanie
Jakie polecacie firmy / strony do kupna przedłużaczy / splitterów? Wymogi to spełnienie norm / bezpieczeństwo i cywilne kolory (nie pomarańczowe)
Chcę coś kupić w necie ale boję się chińskiego gówna a na stronach dużych marketów jest drogo i mały wybór.
#elektryka #pytanie
Lebiegi. Nauczcie się w końcu że do rozpalenia grilla potrzeba jedynie
- 1 zapalki
- 4 kostek podpałki
- pół godziny czasu
Ukladasz piramidkę z brykietu i czekasz aż przynajmniej 60% wegla bedzie biała. Dopiero wtedy rozgarniasz ciesząc się wysoką temperaturą. Bez pajacowania i dmuchania suszarkami albo wiatraczkami na USB.
I zacznijcie w końcu używac osobnych sztućcy do obracania kielbasy. Nikt nie jest swinią żeby jeść ze wspólnego koryta. Ja po swoim dzieciaku mam czasem problem dokończyć, a co dopiero po obcym. Fuj!
#bekazpodludzi #bekazprawakow #bekazkatoli #polskiedomy #gorzkiezale #zalesie #nieruchomosci #gotujzwykopem
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
40gr vs 4gr. Ale ważniejszy jest czas, w 10 minut takim elektrykiem już jest grill fest rozhulany i nie trzeba czekać aż się chemia wypali
@daeun: to brykiet czy węgiel? Zdecyduj się
ja mam teraz gazowy i grill lapie mi temperature w 60 sekund, ale robie sobie na raty, bo kazdy produkt wymaga innej temperatury i innego ognia.
na szczęście to nikt z mojej grupy tylko jakaś konkurencyjna grupka grillująca obok, bo bym tego nie zjadł
@daeun: w polskim grilowaniu chodzi o to żeby sie #!$%@?ć